Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
doğru düzgün çeken pek yokki emmi ne aramaktasın,aynı tas aynı hamam gidiyor poğaçalar..
yerrebatan sana bedava idi o günü emmi, örtmenler günü diye..çekmedin mi orada bişi bari..kelvin mi tutmadı yoksa, kırmızılı çıkar fazlaca biraz orası ona göre..
Emmi çektim .Çekmez miyim.Ancak dediğin gibi kırmızıkırmızı çıktı.Lakin ışıklar da zatikırmızıydı.Aşşama eklerim
kırmızı çıkar elbette..
Emmi tripot miripot yoktu..
Öylesine çektim..
Bu sanatsal bir çalışma..
very nays.
Yok yaaa..
Wayt balans iyi değil mi emmi
lazutsal emmi bunları tripodsuzmu çektin vallahi 10 numara olmuş pozlama süresi f değeri iso su onları söylede bari bende deneyem böyle zor ışıkta makinamı göreyim
yoklamak lazım alatı arasıra gali,, ne eder nasıl bitirir işi gibi binaleyn,,..,,
eskiden gerçekten bogazmı dondu yoksam gelen buzz gütlelerimi gapladı bogazı, muamma değil, olmuş bi durum lakin, netekim.
emmi ne etmişsen etmiş de hafiften sulu baz var ameli fiilinde orada da..(sağ stunlar tarafında gali)
perşembeden yola çıkılaraktan cuma sabahı sivasta olunması gerekmekte.
kumköy emmi sen ne dersin bu işe havalar nasıl olur o günler acaba ?
lakin gider iken bir de yol üstünde ankarada maliye bakanlığına uğramak gerekmekte.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269121 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-