Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Bak bakam emmi t-c-k 'na, darihi yapıya zarar verene talan edene, yağma ve yangın çıkarana ne kadar ciza veriyorlar bu ülkede, ve birde ecnebilerede bak bakam..
ne bilen emmi ben sinirlendim zai. yazık valla.
bende sinirlendim zati, valla hakim olsam idim gidip bunları toplayıp yargılardım bigüzel..
hepsini asmalı bunların.
Ya emmi bak ciddiyim..
Avukat adasmın bi bak şu cumuğa..
Varsa böyle bir dava açma hakkımız burada konuşacağımıza hemen açalım davamızı..
eskiden darihi kılışlı filmlerde kitablarda vardı ya, dokuyu bozanı ketenperelik yapanın gellesini götürüp ( lazutta gördü o kelle kesilen yeri geçende) keserlermiş eskiden, kırt diye..
Başını da en önemli yerin gapısının üzerine asarlarmış başkaları görsünde bidaha yapmasınlar diye..
bir de zihirli yüssükler varmış, çaktırmadan işkiye filan döküp diğer kişiyi bertaraf ederlermiş gılışlı mızıraklı zamanlarda..
kesinikle idam geri gelmeli..
erifler dün sözde materyalciler sağa sola saldırmışlar şeerlerde şurda burda, bi beriber tükanı ve marrkete zarar vermişler yandaş geçinen erifler..
Bunları da alacan içeriye pek çoğu belli zaten..
ayem ef'e borç bitmedimi daha yahu..
Bitmedi emmi..
2013 de bitecekmiş..
Bi.tmedi emmi..
2013 de bitecekmiş
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı