Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Herkese sen ilginç gelmişsin ki millet seni çekip paylaşmış sanırım,hatasalemmi..
Neden pzremminin foturafı yok, mesela .
Faytonda o ışığa rağmen bende pek bir sorun olmamıştır, ..
Elemana gel faytona pin resimini çeksinler demesen,kimsenin çekeceği de yok idi gali..Trafikte karıştı ya sonunda orada .
Emmi binimkiler cam gibi. Hatının ve bahadırsal emmininkiler nafis..
Neyimiz nefis Pazarbeyi anlamadım
Ben ilginç bir adam değilimdir milletin sıcaktan ayarı bozulmuş demekki.
karalar giyip yas tutmamııı isteme benden mantalitesi ile ilginç gelmiş olabilir emmi. netekim leyla var idi satanist. memlekette kedi bıırakmamıışş idi siyah giymek derdinden.
emmiler benim kıılavye ıı harflerini çifter çifter basmaya başşladıı. keza şş harflerini de öyle.
bir dokun iki ıı işşit.
keza ya nemden oldu ya naletten emmiler. borçlularıın naleti üzerimizde gezinmekte.
Sanada pzremminin naleti bulaşmış okyanus,,yandın sen de..
Evet, karalar giymiş idi arkadaş..
-valla milletin başına mı güneş geçti makinalara mı anlamadım gali..Ama bişilerin olduğu kesin idi..
Bakınız; pzremminin alatı fokus hatası yapmıştı sanırım,,ondan sebeb cam gibi çıkmış kareleri,, eyle diyor baksanıza .., payton mayton çekimlerini kaçırdı ama..
Emmi kızın babasının payton çeimlerindeki bakışlarını görsen sende çekmez idin keza.
Emmi binim nalet okyanusa geçti ise hapı yuttu desenya.
boş klima yakım sorunsalını bi düşün. Yihohhohohahah.
Payton çekimleri kaçarmı beaaa
sen görmedinmi benim fotoları. ne gerek kalmış fotolara.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-