Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
emmi daha eskişehir menşeili manzara-i umumiyeden müteşekkil fotolar beklemekteyiz senden.
i30 u aldınmı emmi.
paran yetmediyse i20 al bari.
ilerde paran olunca 10 daha alırsın i30 olur emmi.
zuhahahaninohuhoohaaa
sıcaklar arkadaşların işlemcilerinde hatalara sebep olmakta.
neyse emmi al sana manzarayı umumiyye.
emmi sen kumköy emminin yanında boşuna dolanmışsın ne diyim sana.
recimsiz 9 kilo verdim lakin orda kaldım emmi ireli gidemiyorum.
tatil dönüşü wing tsun a başlıyorum tekrardan. maocu bir spordur emmi. köylülerin senin gibi burcuvaları nasıl pataklayacağı üzerine yoğunlaşmış bir ilimsel zenaattır.
hıımmm. bak emmi asıl burcuva bunlar. bende epey zayıfladım harhal.
bak emmi hatasal emmi ve bahadırsal emmi. bu saf anadolu burjuvaısın kandırırsam satcam kyirmiyi. okumasın keza.
genel modelimiz.
özel modelimiz.
Okyanusemmi,ben olmasan bunlar ne model ne de bişi bulup çekemezlerdi gali,,dua etsinler evvela..
Hatasalemmi, kelvini bozdu sonunda ne çekse tutmamaya başladı,, kafası eyice ( ....) oldu yani..Fayton mertebesi icadı çıkarrtım ki okyanus sorma,,şeerin trafiğini alt üst ettik,,millet ne çekiyor diye meraktan trafiği felç etti idi..Demişler ya ya meraktan,, ya da eyle işte..Yihaa haaa..Hataselemmi faytonda modeli çekti sert güneş altında..Ben eyle şiylere alışık olduğumdan onlara taktik verip yardımcı oldum o sıcakta..
Bahadırsal emmi de işi sonradan öğrendi gali emme iş işten geçmiş idi orada gün içinde..Gene gelecek imiş gidilecek yerlere sonrasında..
*pzremmiyi sorma,,o uyuklamak için zaman ve müsait agaçaltı bulamadı şeer bazında,, Odınpazarı bilidiye bşk geldi,bizi ziyaret etti çay ısmarladı ve gitti konak avlusunda..
Hakkaten makinanın başına güneş geçti zannedersem son foturafları mavi mavi çekmeye başladıydı.
Garson kızda yeşil yeşil çıkmış zati tente ışığı mukabili.
Fayton mevzusu iyiydi iyi olmasına da ışık çok sertti patlamalar çok.
Zaten faytonda çekilen foturaflardan buraya yükleyecek nitelikte edepliside yok. Hepiciği frikik dolu.
Yalnız kapı önü foturafları iyi olmuş.
Birde herkeşler benim fotomu çekip yüklemiş bir yerlere.
Benden başka fotucenik adammı bulamadılar anlamadım ki.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-