Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi dur heyecanlanma..Yok poşet falan sarmadım..Bu fotoları g11 ile çektim..
Geçende bir canon g11+ bir de buna uygun sualtı kabı aldım..Fotoları onunla çektim
Kumköy abinin yanında gezmekten oldu du demirhan abi.
Ne diyon pazaremmi ..
Otur daha sen kırsalda hâla,pzremmi,otur..
Lazut ne ettin ne biçtin sen gene,,yahu sualtında bile renklerin sarı sarı yahu,,ne ayak şimdi..
Emmi sualtını sen su üstü gibi mi zannediyorsun..Ordaki renkler susyun özelliğine göre sarı yada mavidir..
Mesela o sarı deddiğin Yalova Sudüşen Şelalesin kızıl toprak üzerinden akan küçük ırmağında çekildi..
Diğerleriisem karadenizi azgın sularında
Gene de sarı çıkmış ya,bana ne..
Deniz dibinde çeksen ya emmi ,,hep şelale ve ırmakları kolluyon sen de ..Tabi sarımtırak çıkar gali..
Bak pzremmi var ya,bu allahın sıcağında haftaya kaplıcaya gidecekmiş ailecek.. ,,tuhaf tabii..
Emmi haftaya ben de sakaraya denize kaçacağım imnşallah
Kaç emmi kaç, geç bilem kaldın hem sen ..
emmiler bu lazut hocada iş var gömü buldu kesin. Allah Allah. Her bişey almakta keza. Nerden bulmakta . komşunun tavuğu meselesi yani. bak okyanus hala yağlı dikiyüz kullanmakta.
emmi gezcez tabi. bak sana.
Gezcez ama ne zaman,sen yok bu işim var,yok oyanna gideceğim,, kırsalım da kırsalım,, YAKUUMM deyyip duruyorsun habire,, gerçi eylül ekim daha iyi de güneşte yanmamak adına lakin,, şimdide iyi ortalık..
Sen varsam adında balığı da tanımazsın emmi,, de mi ..
Olailir lazut gömü bulmuş olabilir,,vatandaş hep dağ bayır boşuna mı geziyor..Ve de ne bulsa alıyor bu aralar..Gidip bi ziyaret etmeli onu sinopta bari..
bak emmi g1 almış biyol da. Allah Allah
Ge bir değil emmi,Ge Onbir almış,birde sualtı kabı da almış sessiz ve derinden..
-iflas edecek bu adam ya ,bu gidişle..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-