Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Ben de dün izlemiştim Bilim kugu mukabili..
Bütün gün icatlarla ve antika fikirlerle uğraşıp durdum
pazarbey kulaklarımı epey çınlatıyor..kendimizi savunmak durumlarında kalmak........" özrümüz,kabahatimizden ....." bilemezdimki bu kadar acele edeceğini..
emmi bende ayıp mukabili saydım bidaha aynı sebeple aramayı. keşke arasa imişim emmi.
kapatıyom bende korkuyu.
Kemangil gelmiş idi bugün zabah zabah İstanbullara taa kütayadan gayri,ben yok idim ,, YAKUUMM hâla gali..
Ey pzremmi,,hâla aklın fikrin kartta,,demek içinde neler var neler,, attım çöpe kartı varmı diyeceğin he..
Bozmasaydın sende o günü yemekte evvel oynayıpta kartın esrarengiz içeriklerini..
Alayınızın şarjı bitiyor yahu,ne biçim alatınız var sizin ki hem öyle,hem böyle ..
emmi 5 gün gitti taa nolsun. yeter gali. emmi gönder kartımı benim. Allah Allah.
Yok kart mart yahu,ne kartı..
Benimki onbirgün geceli gündüzlü gidiyor emmi,sen at onu çöpe en iyisimi..Çakma pil ilem o kadar olur sendeki..
emmi bak ilazım valla yav. evde ise oğlan göndersin gali.
Emmi benlen tatile matile geleceksen ve fidyo felan çekeceksen kartın çıkar biryerden,,yok emme ben kırsalımda kalırım tarla marla çekerin dersen ,,kaderine küs..Okyanus sana biçakarası yidirecek ve pil alcek sana yeni..
tamam tamam gelcem emmi. söz bak.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-