bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru

Merhabalar arkadaşlar

forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)

nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla

Tarih: 11 Ekim 2010, 16:03 - İp: 88.***.**0.246
bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

emmi siyatik bel bölgesinden topuğa kadar uzanan büyük sinire siyatik sinir denir. Ondan kaynaklanan ağrılarada siyatalji denir.

Tarih: 30 Ekim 2010, 18:39 - İp: 213.***.**5.87
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Tarih: 30 Ekim 2010, 18:46 - İp: 88.***.**2.51
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çocukken misiket oynarken, ulen A.biti derdik gali..

Bir de gembit vardı, ne ise o da..

Bitin larvalarına da sirke denir, gafayı kazıtsan da, bitlenme hasıl olmuş ise yapacak bişi yoktur binaleyn,, olmuşsa olmuştur,olmamışsa olmamıştır binaleyn,,..,,

Gafayı kazıttığı ile kanılır velhasıl, baştan tedariklenme hasıl olmalıdır netekim..

Tarih: 30 Ekim 2010, 18:49 - İp: 85.***.**5.54
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Baaddin neüçün aldın oğlusu sen O sony denen alatı. Bilmezmisinki pazaremmisi satamamaktadır Ayedi100 denilen sonisini. Böyyük lafı dinlesenya sen accık. Remi dedidin sene Canon al deyyi. Hem amatör emmiler üçün nikkon eyi bi alattır HAYIRlı olsun gari alatın kullan

Tarih: 30 Ekim 2010, 18:51 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ne biti ne biti. terbiyesizler sizi.

Tarih: 30 Ekim 2010, 18:55 - İp: 78.***.**1.37
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bit işte emmi, BE İ TE yani..

Tarih: 30 Ekim 2010, 19:03 - İp: 85.***.**5.54
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Emmi Hem orta okula hem tornacıya giderdim o vakitler 76 idi. Bigün okulu bit sarmış müdür muavini gelmişdi yanında 2 hemşire ilen ellerinde gocuman bi böyütecde vardı. Bizim müdür muavini hoca Öküzün biri idi. Hemide Öküz kere Öküz. Sınıfa girdi tüm gariban fakir çocuklarını tahtanın önüne çıkarttıydı 10 gadan sen sen sen deyyı.
Zengin çocuklarını çıkartmamışdı Tahtanın önüne çıkanların içinde bende var idim. Bende bit çıkmadı çıkmaz tabikine çünküme okuldan çıkdımmıdı doooğru ustaya tornacıya gidiyo idim benim saçımda başımda bilumum motor yağı, Tiner,Gazyağı, Mazut. bilem vardı. Hoca efendi hemşireye bidaha bak iyibak gibi laflar ettiidi Öküz olu öküz. Biz tahtanın önünde çok utanmış idik O yaşlarda yavaş yavaş şahsiyet gazanıya idik çocuklukdan çıkıyo idik gali. Zengin giyimi guşamı eyi olan çocukları tahtanın önünü çıkartmamış idi Ayı olu Ayı. Ogün orda zengin fakir deyyi öğrenci çocukları ayrıştırıp sınıflandırmış idi o müdür muavini. Ondan sonada bu gençler neden kominist oluyo deyyolardı 80 öncesi.

Tarih: 30 Ekim 2010, 19:21 - İp: 78.***.**2.19
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

lisedeyken bizim uzaktan akraba bir memed vardı. birde bunun gibi 2 tane daha arkadaşı vardı 3 fırlama yani. bunlar fırlama oldukları için müdür bunları hep dövermiş. sonra bigün yine bu 3ünü odasına çağırıp sopayla dövmeye kalkışmış müdür. tabi elemanlar hem fırlama hemde dayaktan laftan anlamıyor.

3e bir bir odada müdüre artık allah ne verdiyse geçirmişler. müdür bi güzel sopayı yemiş intikam mahiyetinde

tabi sonra o elemanları okulda pek göremedik oda ayrı mesele tabi

zuhhahahahh

Tarih: 30 Ekim 2010, 19:44 - İp: 88.***.**2.51
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bence her okula bir memed fırlama takımı lazım

Tarih: 30 Ekim 2010, 19:45 - İp: 88.***.**2.51
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

kafandaki mazıt ve gres yağlarından başka kaybedecek birşeyin yok idi yani tesfiye bey.
bugün c.tesi olanda herkes eylenceli mekanlara akın etmiş herhal.
neyse emmiler muhappetinize doyum olmasada ben beyoğluna kaçarım birazdan.
keza misafir bacanak geldi. üst seviyede ağırlamak gerek.
sizin gibi tavık şiş yedirmekle geçiştiremeyiz.

Tarih: 30 Ekim 2010, 20:03 - İp: 85.***.**6.52