Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
Hasseblad alseydinya. yimedi demi
sony işine iyicemene kıllandım ben
sizin soni değil yaw, firmaya
sony ne ayagq?
ne buluyonuz bu markada
Pzremmi,siyatik de var sende galiba..
Donanımsal aletli..
Çatısı yamık yapılmış, Kthy da bir saat kulesi.
remi emmi benim bulduğum açıkçası a500-a550 modelindeki özelliklerin tamamı kalsın hatta model adıda aynı kalsın markası canon yada nikon olsa idi fiyatı ne olur idi? ben 1060 tl aldım
ben olaayın teknik tarafındayım. hatta daha derinlerdeyim. aklımın bir köşesine bu konuyu koydum. şu sıralar kafam dolu. gerçekleştirmek üzere start verdiğim çok ş var. o yüzden şu sıralar bu araştırmayı yapamıycam ama illa bu konuya eğileceğim.
sony
sony
sony
o zaman bakalım nedir bu sony?
aslında amatörler için ileris seviye özelliklerin bir manası yok. sizler için çıta ve klansman farklı bizim gibi işi ticarete dökenler için farklı. sizin açınızdan bakarsak sony size fala bilem gelir
aynen dediğin gibi hocam benim için hobi sonuçta amatör olarak bişeyler çekmeye çalışıcaz. Ben 1-2 makro çekeyim onu izleyeyim çok beğendiğimi bastırıp evimin duvarına asayım o bana yeter.
Ama sony kullanıpta hiç sorun yaşayan duymadım okumadım hiç bir forumda özellikleride hoşuma gitti. FF e geçme gibi bir sevdamda yok hayırlısı bakem çıktık bi sony yoluna
güle güle gullan gali. emmiler 3 sayfa ni yazdınız. siyatik ne. basur gibi bişey mi.
Ben bit pazarına gitmekteyim varmı bit siparişi olan
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145411 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150616 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0226020 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -