Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
yıkılın...
emmi eskişeyirden bize ne getirdin
yahut antalyadan
bilader afyondan kaymaklı lokum getirmiş idi (senin kadar vefasız deyil idi kendisi)
eve götürmedim büroda tek yedim paketi
emmi bana afyon yolu gözükmekte keza. lakin caponyayamı kaçarsın bilmem gali lakin sen zor kaçarsın keza senin kırsalın denize kıyısı yok.
ne zaman düşecek okyanıs emmi söyleyi ver bir kaç arkadaşı daha alıp bende geleyim pazar emmi bizi yedirip içirsin keza skenik mukabili gezdirsin
haftaya büyük iht. muhittinemmi.
lakin tek gitse idim tüm izzet ve ikramlardan bir kişi olarak faidelenir idim.
lakin çoklu gider isek pastayı paylaşmak gerekecek emmi.
ona da sen bir çözüm bulursun gari.
pastayı büyütmek tabiri var idi ekonomi literatüründe binaleyn.
bilader afyondan cumhuriyet sucuğu da getirmiş idi.
lakin hanım misafirlere kahvaltıda pişirip deruhte etmiş hepsini.
anladığım an kızmış idim.
keza evde hanımın bimden yanlışlıkla aldığı %40 nisbetinde tavık eti ihtiva eden ucuz muhtevalı sucuk var iken cumhuriyet sucuğuna kıyılıp misafir (kaynana vd.) kısmısına ziyan edilmemeli idi. binaleyn o kişiler sucukta tavık eti kupajına karşı benim kadar hassas da deyil idiler. tavıklı sucuğu da aynı iştah ile yer idiler.
hele ki cumhuriyete en çok sahip çıkmamız gereken bugünlerde bu davranış biçimi hiç yapılmamalı idi.
Emmi böyük geçmiş olsun. Kayın olan (Gayında, gayınna vd) böylesi değerli sucukların yidirilmesi hususu gerçekten kötü olanda senni için. Kize kilosu 5 tl mukabilli körpe scuğu yidirebilir idi.
Gel bak ben sana en iyisinden 8 tl lik altındeş sucuğu yidirem keza.
Gel sen emmi. Caponyaya gitmicem bu ara. Keza baho emmi gelende kaçarım sikenik mukabili.
Emmi sikenikin 2. eli düştü gali. keza pazarda arka tampona yaşlı bir amcanın renosu çarpmış. araba tampondan ucuz idi emmiler. Hanım öyle dedi. Keza kusurlu amıca idi. Git demiş bizim hanım ve olay mahallinde bulunanlar kusurlu sensin bazında.
Keza dünde önümdeki araba. Türkiyede kalan son tek yönlü yol olan bozüyük kütaya arasında kamyonun altına girmekten 1 sn ile kurtulmuş idi. hala inanamakatayım nasıl kurtulduğuna.
vaktı gelmemiş emmi
Ben sucuk, salam, pastırma yemem ona göre.
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -