Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
emmi seninle bütün telefonsal liişkilerimi kesiyorum. hatta servis sağlayıcım türksell ile konuşum engel mukabili yaptıracağım seni. emmi sayın başkan geri dönmedi halen. toplantı mukabili imiş.
emmi ben gördüğümü söylerim. keza evdekilere hava attım. herkeş okyanus emiyi (evdekiler nazarında haş iks beş hediye eden zengin avkat ) görcez deyu bekledi lakin sarı bi avkat çıktı nedense garayağız hortulu yerine.
emmi benim sana hediye ettiğim haşiksbeşi bana kaça satarsın ikinci el olarak ?
keza f75 analock makineye müşteri çıktı gibi.
sana en son 650 olur emmi. Oda sana bak. Lakin benim bilgisayara soğulcan gönderipte benim tekliflerimin yarısını vermiş gibi gösterme sakın. Yİhohohahaha.
Pazar emmi Hasan Fehmi Kınay a Hasan Fehmi Kınay da Nazım Hikmete benziyo
Fiziksel olarak tabkine
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
van gölünün yüzölçümü
yıkıl .....
emmiler antakyaya gidiyorum c4 mukabili fotuğraf çekecem. organize olalım dedik bazar emmi uyur, okyanıs emmi şöhret sarhoşu, hatasal emmi bursa yollarında kumköy emmi nerde bilmiyorum. ben gidiyorum arkadaş
emmi c4 lerde virajlarda yol tutuş sorunsalı var. dikkat et emmi. pekçok işiden duydum bunu. hatta birinin arabası pert mukabili oldu.
emmi dur gitme
keza birlikte gidecek idik ağaçlar çiçek açanda
lakin beni köy yollarında taksinin içinde bile tanırlar gari o da ayrı bir dert keza.
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -