Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
şinliler bilem çok bala yapar gali emme vakitinde zaatinde evlerine girerler keza..
bizde ünülü kimse bi yanlız kalsa intaar bilem eder, ilgisiz kalakaldım diye emmi,
birde sannal sosiyal paylaşımlarda da çokça zalak var vay efendim benim bin-beşibin arkıdeşim varda şu da bu da, ulen mefta olsan biri gelmez cinazene..
bunlar böyle datmin olmaktalar emmi.bak beeyiye akısoya uzur ivinde imiş..hanki biri gidipde ziyeret etmiş acana bunlardan , kişi sağ iken..
emmi ollanda da etalya da akıllandı gali, eski şiyleri yok pek, bizde zabeha gadder gezmek moda oldu, bunlarda.
veva zupata emmi bile iyi idi mantalite gereği..
hış hışı ançier buynuma léyy léyyyy,, gübeli gızlar yannımaaaa,, ..diye bir dürkülü şarkı da vardı evvelden.
butrum akimi eyi idi tabi.
emmiyede katılıyom. evet eyi adam idi keza.
akim değil mi..
canon 600D ilen 1100D tanıtılmış
akim mmi bilmem aceba
bakmalı canonsallara.
yazılarında karman çorban ..
emmi güzelmiydi iştiğin darana çorban ..
evet emmi. kanonlarda fidyoda otofokus yok hala.
boşver,adamlar habire yini bişi çıkardık diye habirre ürün çıkarıyorlar, yenilik yok keza..
evet emmi sony den şaşmayın.
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150316 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -