Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
burdayım yahu, çatilcaya gidip geldim, 1 delece idi, bura üş delece şincik..
muuttinakepesel emmi tasminat derdinde idi , alıp almama muamma hâla..
küroglu 1453emmi de kardan mahusur kalmış kırsalında, sebben de..
viraset işine bakarız hatırınız içün emme işlerim var haftiya, doluyum yani, mudeller gelcek bi sürü , mısafir mukabili yani..
gendi işünüzü gendinüz görün gali..
buralardayım emmiler keza bu ara canım sıkkın ev sahibi evi satmaktaymış kış günü ev bulma mukabiliyim. aslında mayıs 15 kadar kontrat mukabili emme tüm taşınma maliyetlerini garşılarım dedi ev sahibi. geldimi üst üste geliyor gali
MEcelle der ki " bey ile icar infisah eder". Lakin medeni kanun tersini söyler. Satış ile kira akti fesh olmaz. Çıkma emmi. Ne işin var kar kış mukabilli.
Pazabery emmi doğru diyor çıkma.
Hatta 15 Mayıstan sonrada çıkmayabilirsin.
Yeni ev sahibi 1 ay içerisinde sana evden çık diye ihtar göndermeli ve 6 ay sonrada tahliye davası açmalı nerden baksan sen o evde 2 - 3 sene daha oturursun
valla ev satılana kadar hiç bişey yapmayacam ev sahibi kıllık eder ise bende ederim.
emmiler panctomun topicte gördüm mersin il sınırından içeri girmeyi düşünmekteymişiniz baştan söyleyeyim orası rüzgarın sıcak estiği insanınında mangal gibi yüreğinin olduğu topraklardır. Keza bensiz gider iseniz kesebilirler kasap mukabili
danışma üceretini rica edem.
olur emmi hasap numaranı ver
Pazarbeye danışma ücreti verirsen ben daha fazlasını isterim malum konuya ilişkin daha çok açıklama yapmış bulunmaktayım
atçekler dedikte inanmamıştın gali..
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150416 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -