Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
Aile imamına soralım o bilir
yüküsek girilim hatları ile, evdeki alektirikli alatlar sağlığa zararlıdır emmi,,
tikat et.
emmiler boşuna nefes tüketceğinize hem geçmiş olsun makiblii arasa idiniz hemde sosa idiniz büro kiramıkine diye. keza emmiler zengin kızmısı büroyu satın alırı. bizim kendimizin sığır ylu üstü bürosu.
Hem fakirim emme para bende. keza bu ay para yok. yatıp urma mukabili kimse para vermemekte. rica etsem okyanus emmi kredi kartlarımı ,kumköy dayı kredilerimi hatasal emmi sair harcamalarımı ödeyebilirmi. sağolun minnettarım seza. teşekkür ederim.
Aile imamlığı müyessesesi ni zıman çıkmış emmiler. herkeş kendi ölüsünü aile imamınamı yıkatcekmiş gali.
ey müslüman, 1/2 saat evveli tilifonun gapalı idi keza..
biz gelir yıkarız seni emmi, merak etme sen o konuda..
kapalı emmi bir havtadır. keza rahat bırakmamaktalar.
emmi vasiyetimdir sen yıka beni.
ben yıkayacam zati , başka biri yıkamayacak emme, o günü resimini çekmeyecem emmi, bırak millet seni canlı olarak gördüler ya, öyle kalsınlar akıllarında gali..
Dağıtılacak helvadan kargo mukabili bize düşeni afiyetle yiyeceğimi zati fakiri ali şahsınıza bildirmekten memnuniyetlik duyarım..
Bari birinizde biryerde rahmetlinin ruhuna pide yaptırtma işini üslensin gali..Hadi ben emmiyi yıkayacam zati .
Aile imamı mevzusu çoktan çıktı Pazaremmi 17 Ocaktan itibaren 5 pilot ilde uygulanıyor. Sanırım birde yönetmelikmi çıkmış ne Pisikologların - Psikiyatristlerin pişikolojik danışmanlık yapmmasını yasaklıyormuymuş neymiş bu işleri aile imamı yapıvercerkmiş gari. Filiz abla sayıp sövmekte idi keza çok sinirli olduğundan işin detayını soramadım.
Bak buda bu haftaki gırgırın kapağı
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150516 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -