Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru
Merhabalar arkadaşlar
forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)
nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla
gidip dinşi ocaya sormak lazım okyanus emmi, o mantaliteleri..
evet hayrandır kırsalemmi sağa..
emmi bana ön fren balatası ile hava mazıt polen filitreleri lazım peşin alım bazında
sonrasında konyalı meşhur kaportacı ahmet ustayı ziyaret etmek gerekecek keza
haftaya zonguldak afyon yöresi mukabili olabilirim ticari bazda
Gel yarın bağa, hallederiz işünü emmi..Kolay o..
sen ikibin gayme kira vermektesin,lakin pzremmi ikiyüz gayme vermekte büro-i işgal-e edeb-i parasına natık olaraktan..
okyanus bu pzremmi, tavıkgüğsü dadlısıda yaptırabilir,yaptırmayabilirde gannefer mertebesinde.. yanı başında züt ahılları da var çokça..
Du Du odası vardır, bölme bölme olurdu emmi.. aklıma geldi ne hikmetse..
200 gayme benim tükanın helasının kirasına bile denk gelmez emmi.
O oraya en fazla yüz gayme vermektedir bak dedi dersin,, güçüçük yer zati..Hadi sitapacı şusu busu b..k püsürü ikiyüzü bulsun hadi..
zobada yakıyor zati orada guzinamsı bir zoba..
dağdan kereste keser iken ormancı yakalar ise yandım ormancı mertebesine duhul olacak keza.
bence oraya en fazla 50 tl vermektedir emmi kira.
keza toplu ulaşıma para virmesine de gerek yok inekleri takip etse kendini tükanın önünde bulur zati.
lakin yerler yaştır emmi 30 tl lik ayakkabısı ile bastığı yerlere dikkat etmeli inek takip mertebesinde.
evet yolunun üstünde inek ve böyyük güççük baş ayvanlar çokça dolaşmakta,geçmekte zati..
emmi bunun orada kırsalda bağcılık yok ,olsa ne işki yapılırdı orada damıtılaraktan,toptan bazında sevkiyat mukabili..
meşşe fıçisında bekletilenler daha kaliteli olur aslında,, sor bakam hiç meşşe agacı görmüşmü..
doğru çatte üstünde orada kira ikiyüz idi geçen sene, onun orada elli lira eder, hadi hökmet gonağına yakın ya yüz olsun.., kitlemeden gittiğinden dolayı..
meşeyi en son dayak yer iken görmüştür emmi.
keza meşe kömürüyle mangal yapıp demlenmek gibi hobileride yoktur onun.
o esasında bir gariban emmi.
evet..
émékli mayışlarına % 2,5 - % 2,7 zam yapmışlar,, aman ne çok.., yirmi / yirmi iki lira fark bindirmesi..
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145111 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk
1150616 Şub. 2021, 01:37
ertugrulkoca -
Nikon Af-s Nıkkor 24-70mm F/2. 8g Ed Lens Hakkında İstişare
20 Oca. 2021, 15:21 fotografci3
0225720 Oca. 2021, 15:22
byhudai -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2196210 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -