Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey Dslr Alsın Kampanyası
Evet arkadaşlar ...hepimizin sevdiği biricik üyemiz...macrolarıyla insanın bünyesinde "ay aman bi hoş oldum içim gıcıklandı bu ne güzel bişi böle" tarzı izlenmler oluşturan...bir dönem avatarı (damgalı bir vesikalık fotograftı ) ile ünü sınırlarımız aşmış sevgili pazarbey amcamızın DSLR makina alması konusunda ısrarlıyım...
takipçisi olacağım....
kaldıki kendisi için tam 3 saat sirkecide girmediğim dükkan kalmadı....fiyat araştırması yaptım...her dükkanın kartını aldım...
al artık nolur al.... bizi böle üzme
yaw adamı rahat bırakın eski biri o....
kopamaz öle kolay kolay anılarından hatıralarından....
Tabiki dslr alsam dahi s2 durur.Onunlada video hatıra fotoğrafı falan çekerim. Yanımda taşırım.
arkadaşlar fuji bugün 4 tane makro, 1 tane tele , 1 tane geniş açı lens gönderdi.
Makroların performansını görünce sanırım dslr almaktan vazgeçtim. Süper valla. Sanki tamron 90 mm.
Hatta ultra makro var 40x büyütüyormuş. Olağanüstü.
maşallah
Yaa pazarbeyimizi bırakın..Onun s2 var 9500 var Hatta vesair aksesuarları bile hediye geliyo.. Eminim ki pazarbey ona hediye gelecek bir dslr nin ilk ışıklarını gördü ve "dslr almaktan vazgeçtim galiba" edebiyatı yapıyor
pazarbey doğru mu bu denilenler ???
arka sağlam bakıyorum
Valla raynox dcr 250 süper makroyu görünce insanın dslr alası gelmiyor.Muhteşem birşey. Nasıl anlatsam.Bir sineğin gözü 800x600 ün içine ancak sığıyor. Anlatabildimmi acaba. BEnim slr almak istememin gayesi büyük oranda bu idi. Mesela tamronun çektiği makrolara hasta oluyordum. Ama raynox da ona yakın netice veriyor.
Bu ardaa nerden duyum aldınız, kim bana dslr hediye edecekmiş. Yaşasın, dadanagast mı yoksa.
Bakın burkay biraz bekleyin diyor sigmada yeni dslr çıkaracakmış. Sony yolda. Biraz beklemek lazım sanarım.
Raynox lar bana biraz nefes aldırır sanırım.
ooof off... Raynox maynox adamlar uçmuş be abi..Oooof off..
makrobey aman pazarbey.. aman sevgili ustadm.. [>:D
Buyur braun.
bu arada gerçektende dslr hediye etmek isteyen firmalarımız varsa arkadaşların hatıra artık alır, bağrıma taş basar, dslr likelerimi satarım.
Bakın mesela sigma yeni bir slr makina yapacak ve sonbaharda sunacakmış piyasaya.BEllimi olur, hani diyorum....
İlgili olabilecek konular
-
-
Bütçeme Göre Güncel Dslr mı Fullframe Dslr Mı?
12 Nis. 2020, 08:34 uaemir
2330812 Nis. 2020, 23:07
mete007 -
Yeni Başlicam İşimi Görcek 2. El Ucuz Dslr Arıyorum
10 Eyl. 2018, 19:12 ahmet4137
1298213 Eki. 2018, 16:58
ikincisahip -