Fotoğrafçılık Forumları
Panctom’a Büyük Sürpriz!
Merhaba arkadaşlar
Çok ama çok mutluyum şu anda. Nerden başalayacağm bilmiyorum. Hala heyecanlıyım.
Fotoazbuz sitesinin Türkiye çapında düzenlediği bir fotoğraf yarışması vardı haziran ayında. Konusu ise bebek fotoğrafları.
Ben eşim Panctom'un kızımızı çektiği fotoğraflardan bir tanesini çok beğendim ve içime malum olmuş gibi ona sürpriz yapmak için yarışmaya yolladım. O daha önce eski fotoğraflardan yolladı ancak sistemde sorun olduğu için fotoğraflar bir türlü kabul olmuyor, yarışmaya dahil olmuyordu. Hatta sırf onun değil, tüm katılanların fotoğrafları uzun süre sisteme eklenememiş. Bir de ben denemek istedim. Panctom ise yayınlanmamasına rağmen, belki sonradan yayınlanır diyerek, tekrar ekleyemiyordu fotoğraf. Bende yolladığımda 3-4 gün eklenmedi. Sonra baktım, tam 2557 fotoğraf birden eklenmiş.
Az önce mail adresime baktığımda sevinç çığlıkları atmaya başladım.
Hala ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilmyorum.
Fotoğraf Türkiye ikincisi olmuş. 300 ytl lik ödül kazandı. Parası hiç mühim değil, bu gurur yeter!
Eşimle gurur duyuyorum. Ben onun iyi bir fotoğrafçı olduğunu biliyorum. 2557 fotoğraf arasından ikinci olması çok ama çok gurur verdi bana.
İşte eşim Mustafa Kemal Gezer'in yeni makinesi sony A100 ile çektiği, 2.lik ödülü alan fotoğraf:
Dostlarla paylaşmak istedim
[>:D
#dose' tarafından 29.10.2008 14:54:12 tarihinde düzenlendi.
Ne kadar şeker çocuk, Allah bağışlasın, mutluluğunuz daim olsun
tebriklerrrrrrr [>:D
Ne güzeeeeel
fotoğrafın başlığı neydi :D panctom abimizin haberi var mı ?
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harika bir haber buuu
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buffalo, çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.
berilyum, çok çok teşekkür ederim sağolasın.
mavi_izci, teşekkürler.fotoğrafın başlığı mama sonrası.
panctom'un haberi var tabii ki,sevinçten baygınlık geçirdi.
poettime, çoşkulu sevincini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz.
[>:D
Tebrik ederim para mühim değil dediğiniz gibi .PArayı vereceğim hesap numarasına gönderirsiniz. Daha sonra sizinle bağlantı kuracağım.
Bende en az dostum Panctom kadar sevinçliyim, nice başarılara imza atması dileğiyle, bebeğede Allah uzun ömürle versin sizlerde mutluluklar diliyorum.
ilahi pazarbey! kem küm şeyyyyyy para mühim değilmi demiştik. hehe dilim sürçmüş galiba
çok teşekkür ederiz.
mehmet bey çok çok teşekkür ederiz.özellikle eşim çok sevindi katılımınıza. size ayrı bir sevgi ve saygısı var çok sağolun.
İlgili olabilecek konular
-
Wetransferden Büyük Boyutlu Dosya Ücretsiz Nasıl Gönderilir
19 Kas. 2020, 00:34 prodersler
0149119 Kas. 2020, 00:35
prodersler -
Ücretsiz Büyük Boyutlu Dosyayı Gönderme Ve Alma
27 Tem. 2018, 12:02 prodersler
0476027 Tem. 2018, 12:02
prodersler -
-
Leica Sl Kullanıcılarına Büyük Müjde