Fotoğrafçılık Forumları
Panctom'a Büyük Sürpriz!
Merhaba arkadaşlar
Çok ama çok mutluyum şu anda. Nerden başalayacağm bilmiyorum. Hala heyecanlıyım.
Fotoazbuz sitesinin Türkiye çapında düzenlediği bir fotoğraf yarışması vardı haziran ayında. Konusu ise bebek fotoğrafları.
Ben eşim Panctom'un kızımızı çektiği fotoğraflardan bir tanesini çok beğendim ve içime malum olmuş gibi ona sürpriz yapmak için yarışmaya yolladım. O daha önce eski fotoğraflardan yolladı ancak sistemde sorun olduğu için fotoğraflar bir türlü kabul olmuyor, yarışmaya dahil olmuyordu. Hatta sırf onun değil, tüm katılanların fotoğrafları uzun süre sisteme eklenememiş. Bir de ben denemek istedim. Panctom ise yayınlanmamasına rağmen, belki sonradan yayınlanır diyerek, tekrar ekleyemiyordu fotoğraf. Bende yolladığımda 3-4 gün eklenmedi. Sonra baktım, tam 2557 fotoğraf birden eklenmiş.
Az önce mail adresime baktığımda sevinç çığlıkları atmaya başladım.
Hala ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilmyorum.
Fotoğraf Türkiye ikincisi olmuş. 300 ytl lik ödül kazandı. Parası hiç mühim değil, bu gurur yeter!
Eşimle gurur duyuyorum. Ben onun iyi bir fotoğrafçı olduğunu biliyorum. 2557 fotoğraf arasından ikinci olması çok ama çok gurur verdi bana.
İşte eşim Mustafa Kemal Gezer'in yeni makinesi sony A100 ile çektiği, 2.lik ödülü alan fotoğraf:
Dostlarla paylaşmak istedim
[>:D
#dose' tarafından 29.10.2008 14:54:12 tarihinde düzenlendi.
SEvgili usta henüz yeni öğrendim ve sanki benim fotoğrafım ikinci olmuş gibi sevindim..Allah o güzel yavrumuzu sizlere ve vatanına bağişlasın..Nazarlardan saklasın..Başarınızın ve aile saadetinizin bekasını dilerim..Tekrar tebrik ederim..
Saygı ve sevgilerimle
Sevgili Lazut hocam;
Öncelikle estağfurullah, ustalık en üst mertebedir, henüz haddim değil hocam.. Sadece işimi iyi yapmaya çalışıyorum hepsi bu..
Katılımına ve bu güzel sözlerine çok ama çok sevindim hocam! Özellikle, "ben ikinci olmuş gibi sevindim" sözün beni gerçekten çoooook sevindirdi. TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜRLER!
HOCHA ve YAZARBEY..
Takipseniz 100 tane cumhuriyet altını, 100 dönüm tarla, 100 böyükbaş sığır hazır edip gelin hele..
Düşünürüz soonacıma..
Ailecek sizi tebrik ederim bir kere..
2.ci olduğunuz için de mutlu oldum.
1.ci olana verilen makinayı kaçırmışsınız,sorun değil.
Selam ve sevgilerle..
Çok çok teşekkürler Erkan abi.. Çok sağolasın, eksik olma emi
Hiç önemli değil abi, üzülmüyorum 1.liği kaçırdığıma..
1. olan fotoğraf ta çok çok güzel bence, hak etmiş!
Ayrıca ben 2557 fotoğraf arasında 2. oldum, hala çok mutluyum.
[>:D
Kardeşim senin kızından başka kızmı yok benim aslan oğluma.
Fotoğraf güzel!
Kız da güzel!
Hele de o gözler!
Kızınız bi kere bizim gönlümüzde birinci, şu tatlılığa bakar mısınız Allah bağışlasın.
ayrıca tebrik ederim sanki tüm netfotoğraf ödül almış gibi...
sağlıcakla kalın, kendinize ve kızınıza iyi bakın [>:D
Aman her işin başı sağlıktır evvela.
Bak kız ateşlenir,aileyi alır bir telaş.
Allah nazardan saklasın,maşallah..
Yok yazarbey yok! Benim kızım ağa kızı
Sevgili Ahmet Çiçek; Çok çok, tüm kalbimle teşekkürler ediyorum. Allah nazardan saklansın diyelim mi?
Sevgili Meella; içten paylaşımın çok mutlu etti beni.. Özellikle netfotoğrafa mal etmene ve gönül birinciliğine çok memnun oldum, çok teşekkür ederim!!
Sevgili Erkan abi.. Evet biliyorsun tabii hasta olduğunu değil mi abi.. Nazar değdi galiba..
Ama şimdi iyileşti çok şükür! Teşekkürler güzel dileklerine abi..
OOOOOOOOOOOOOOOO
pANCTOM abi oleeeeeeey
Panctom abi oleyyy
Panctom abi oleyyy
Panctom abi oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Walla helal olsun sana... Sana ve ailene....
İlgili olabilecek konular
-
Search Sexy Girls From Your City For Night - Verified Ladies
31 Eki. 2024, 18:30 serefbaba
05931 Eki. 2024, 18:30
serefbaba -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171710931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu