Fotoğrafçılık Forumları
Nıce Yıllara Berrin25 ...
SEVGİLİ berrin25 (BERRİN ÖZBAY)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
NİCE SENELERE, GÜZEL YAŞLARA, SEVDİKLERİNLE, GÖNLÜNCE YAŞAYARAK ULAŞMAN DİLEĞİYLE...
ARTIK KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRSEN DİYORUM...
SEVGİLERİMLE...
Bir senen daha gitmiş ama yenisi gelmiş kıymetini bil mutlu ol. esenlikle.
giden senden gitmiş berrin.. sanki bizden gitmedi.. olsun yeni bir başlangıç için yeni bir şans.. iyiki doğdun.. BERRİN25
sevgili berrin26 iyiki doğdun iyi ki varsın....
fotograflarını takip ediyorum
iyiki doğdun arkadaşım iyiki varsın iyiki fotoğrafla ilgileniyorsun serdar beyle birlikte bir ömür mutluluklar diliyorum size... yeni yaşının sana huzur mutluluk ve bol bol tebessüm taşıması temennisiyle...
25+ kaç oldu
yaşlanıyorsun haberin olsun...birazda moral bozalım
25+ kaç olduğunu ben biliyorum
söylesem mi??? söylemesem miiiiiiiii??????????
Dün “elden gitti”. Yarın “ele geçmedi”. Elde var bugün. Elden giden ile elde olmayan arasındasın bugün. Elde olan elden gidiyor. Elden giden bir daha ele geçmiyor. Elin de elindekiler de zamanın nehrinde akıyor, eriyor, bitiyor, tükeniyor, azalıyor. Sor kendine: Elinde kalacak mı elindekiler? Ve sonra: Elindekiler kalsa ellerin kalacak mı?
senai DEMİRCİ'nin 14 OCAK 2007 tarihli yazısından...
doğum gününüz kutlu olsun berrin hanım...
karamsar bir yazı oldu sanırım ama doğduğumuz gün ölümle nişanlanmadık mı zaten...
#yakuprai' tarafından 16.01.2007 11:00:49 tarihinde düzenlendi.
her günün dünden daha mutlu olması dileğimle ..nice yıllara Berrin !
nice mutlu senelere berrin?....
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
sağlıklı ve mutlu yıllar, ruhunuza...
berrin buralarda yok, gıyabında doğum günü kutlanıyor.
Berin25, bir de şöyle düşün! Sen evde olmasan yine de senin doğum günün kutlanır mıydı?
Bak işte siteni ve "nf" aileni iyi tanı, pastalardan bana da ayır, gözüm doymaz benim
Her yılın öncekinden güzel olsun!