Fotoğrafçılık Forumları
Nice Mutlu Yıllara Şaban Usta...
Sitede tanımaktan şeref duyduğum,
aynı ilde olup bol bol fotoğraf çekmekten mutlu olduğum,
yaşta büyüklüğünün yanısıra gönül büyüklüğünden de istifade ettiğim fotoğraf yolculuğunun bizi buluşturduğu yol arkadaşım,
abim, ustam Şaban Ersan iyi ki doğdun...
HAYIRLI BİR ÖMÜR DİLERİM... İnşallah daha uzun yıllar birlikte olup yeni yaşlarını kutlayacağız...
#atakan' tarafından 14.10.2009 11:52:11 tarihinde düzenlendi.
Eyce ettiyarladı gali.
nice mutlu sağlıklı yıllara
Nice yıllara Şaban abi. Ailenle, seni seven dostlarınla birlikte sağlıklı, mutlu nice seneler dilerim.
Mutlu Yıllar Şaban Abi
kardeşim yok diye üzülmeme gerek kalmadı..zahmet etmişsin..münasip görmüşsün..bir-kaç günlüğüne bir-kaç kb yer meşgul edecek..dostlukla sevgi-saygı haleleriyle örülü bir ömür dilerim,tüm dostlara..gece sağolsun bülent kahraman(bulka59) ın mailiyle farkına vardım.." eyice ittiyarlamış" adam ne anlasın böyle şeylerden..
Kardeşlik gibi yüce bir duyguyu seninle paylaşmaktan sonsuz mutluluk duyduğum güzel abim...
Zahmet gibi bir kelimenin aramıza klavyeden yanlışlıkla düştüğünü biliyorum... Böyle bir kelime abi kardeş arasında ne mümkün...
Böylesi güzel duyguları sana münasip görmeyeceğiz de kime münasip göreceğiz...
Birkaç kb ya da birkaç günden ziyade bir ömür gönlümüzde kapladığın yer mühimdir bizler için.
Birkaç satıra, birkaç güne sığmasa da duygularımızı buradan seninle paylaşmak bizim için onurdur...
yaşgünün kutlu olsun Şaban abi Allah sağlık sıhhat dolu uzunca bir ömür nasip eylesin
pazaremmi sen o yaşta ehtiyarlamışsın Şaban abiyi mi kıskanıyon
Facede ekli bende Şaban abim. Doğum gününe baktım şimdi 15 Kasım .... yazıyor.
15 Kasımda bende ayrı topik açacağım atakan.
saban abi bende iki kere ekli facde
iki farklı tarih var
ilkini kutladık 2. sini de kutlarız zararı olmaz
biri ana yaşı biri resmi yaşı olmasın...
canım abim, Allah sağlıkla huzurla, sevdiğin insanlarla nice seneler nasip etsin inşallah.. aynı burçtan olmamıza sevindim bu arada
dikkatimi çekti; "kardeşim yok diye üzülmeme gerek kalmadı" demişsiniz. bi de aynı kaderi mi paylaşmışız abim?
#cinascinas' tarafından 14.10.2009 13:57:12 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
Mutlu Çocuk Png Ve Vektörel Resimleri
24 Oca. 2016, 23:41 prodersler
0155424 Oca. 2016, 23:42
zbkdygn -
Mutlu Yıllar 2016 Yazısı Vektörelleri
31 Ara. 2015, 09:49 prodersler
0132931 Ara. 2015, 09:49
zbkdygn -