Fotoğrafçılık Forumları
Nice Mutlu Yıllara Şaban Usta...
Sitede tanımaktan şeref duyduğum,
aynı ilde olup bol bol fotoğraf çekmekten mutlu olduğum,
yaşta büyüklüğünün yanısıra gönül büyüklüğünden de istifade ettiğim fotoğraf yolculuğunun bizi buluşturduğu yol arkadaşım,
abim, ustam Şaban Ersan iyi ki doğdun...
HAYIRLI BİR ÖMÜR DİLERİM... İnşallah daha uzun yıllar birlikte olup yeni yaşlarını kutlayacağız...
#atakan' tarafından 14.10.2009 11:52:11 tarihinde düzenlendi.
ağlamakla gülmek kardeşmiş derler..
derin acılar yaşıyor olmama rağmen
doğum gününü kutlamamda bi sakınca olmayacağını düşünüyorum..
Şaban abi nice sağlıklı uzun ömürler dilerim..
sevgiyle..
Şaban bey, hernekadar tanışmıyorsak da fotograf aileri üyeleri olarak ben de size mutlu yıllar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun...
iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın abicim nice senelerde yine birlikte oluruz inşallah
Nice mutlu yıllara...
şimdi yazsamki ben doğum gününe, yıldönümüne filan inanmam diye..
aklım çıkar şahsına alınacaksın diye..
365 günde ve üstüne 6 saat daha ekleyerek dönüp duran tarihi bir kenara bırakıyorum..
iyiki doğmuşsun... şahsen ben çok seviniyorum doğup ta kendini böyle bir insan ettiğine..
Eyce ettiyarladı gali......pazarbey ne güzel yazmış...eee yazdırana bak....bende şimdi farkına vardım..böyle şeyler bilidiğimizmi var..işte bu güzel dünyanın en güzel tarafı bu,arkadaşlar....hadi bizim tavşan bayırı aştı...aşmayan kardeşlerimizde illa prof,fotoğraf olacak değiller...bu kubbede baki kalan hoş bir sada.....işte bu güzel dünyanın yaşattıkları...
Çok değil şabanemmi seni az çok iki seneden beri tanıyorlar zati..
Bak iki seneki haline şimdiki haline, şükür et..Çehre de değişti tabi ehtiyarlık var,olacak tabi..
nice mutlu yıllara abi...
doğum günün kutlu olsun Şaban bey.
nice mutlu yıllara....
nice nice güzel senelere hep sağlık, hep sıhhatle inşallah şaban abi
İlgili olabilecek konular
-
-
Mutlu Çocuk Png Ve Vektörel Resimleri
24 Oca. 2016, 23:41 prodersler
0155524 Oca. 2016, 23:42
zbkdygn -
Mutlu Yıllar 2016 Yazısı Vektörelleri