Fotoğrafçılık Forumları
Netfoto Sivas Buluşması
kim demiş Sivastakiler bulaşamaz diye bakınız biz buluştuk bilem sağdan sırayla akhisarlı (Halil Abim), Beyza (Kızım), last hope (Ben)
İş üstündesin yaniii
yani hocam bizim yaramazla başetmek çok zor gördün fotoğrafları Halil Abimi ne hallere getirdi hepsinin fotoğrafını çekmedim
Hoş biz aşılıyız filanda lazut,bulaştıracan millete zorla gribini, yani biz taşıyıcı olcez, uçaktan atarlarsa karışmam dönüşte ama..Açık değil mi sinop müzeleri hâla, kış dönemi olsada bir bak bakam online bari..
ah sefer hocam...attın kocaman bir taş.....bilesinki şaban abinin kafası kalın...gönülde ince taraflar kaldıysa,niyeti bildiği için incinmez...bu aralarda düşünceler,med-cezir lerin dikalasını yaptı....
Ailecek yatıyoruz evde diyor [lazut] baksana ,şabanusta..
sorun değil Mustafa Abi karantinaya almaya gerek yok dağın başı kuş uçmaz kervan geçmez siteyi karantinaya almak lazım mı orasını bilmem
Yok abi taş maş yok..Biliyorum çok sapa bir yer..Ama benden size tavsiye..Ne edin edin ama bir gün mutllaka Sinopu keşfetin..
Mustafa abi ama burdaki grib eyisinden..Haritayı gördün değil mi..Karadeniz tertemiz..
Lazpop o yaramazın eline k20d yi vermedin değil mi?..Gerçi o bile pazaremmiden iyi fotolar çeker onunla ama olsun gene de verme...
Sefer Hocam bir ara onun çektiği fotoğrafları yükleyecektim de bizim emmiye ayıp olmasın diye vazgeçtim gördün mü makinen son fotosunu mintax kırmızısı
Mevsimsel gribal enfeksiyon geçirmektesin demekki lazut,ailecek müteakip yoldan..Gene de dikkat et,önümüz bayram..
Pzremmi de deri barsak toplama işine mi girdi ne bayram evveli,gözükmüyor ortada ,, gamyonet kiralar yapar da bakarsın..
Ne olmuş ki o pentaxa,kelvini mi sorunlu.?
son foturafıma baksana emmi
pazar emminin bu ara hastane sorunları var ondan gelemiyor
İlgili olabilecek konular
-
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
051520 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
Netfoto Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Bir Site
02 Ara. 2014, 17:35 burkay
12428716 Mar. 2015, 15:56
rockkesman -
-
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi
03 Haz. 2013, 13:10 erdemvarol
13463507 Haz. 2013, 22:07
gokhanz -
Netfotograf. Com 4. Fotoğraf Fuarında...
11 Nis. 2011, 16:41 fdiker
642524302 Tem. 2012, 17:22
eskidost -