Fotoğrafçılık Forumları
Netfoto Sivas Buluşması
kim demiş Sivastakiler bulaşamaz diye bakınız biz buluştuk bilem sağdan sırayla akhisarlı (Halil Abim), Beyza (Kızım), last hope (Ben)
istanbulun anahtarı eskipostta. geleceğin zaman haber ver paspasın altına bıraksın
lasthop ağbey, üç kişinin yaptığı buluşma değildir ne zaman toplanıyoz yok mu organize edecek bi sivaslı!
şaban abi, konu felan olmasa da bir telefon edilirse şu garip de geldim der
Buraya yazma ama çaktırmadan gel Roko, önce kumkapı hâli sonra yem vereceksin parklarda kuşlara gezinde..Okyanus dedi ya evvelden pazaremmiye de, pzremmi gelemedi tırstı tam teşekkül..
eray,ağzından bal damladı..hele bakalım,mehmet kardeşimizin hayırlı telaşesi netleşsin..akşamüstü tren var sivasa..bakarsın rokoda takılır bize....ve arzu eden olursa......şu kurban bayramı geçsin hele....
abicim gelin yeter ki gönlümüzde yeriniz hazır
lazpop kendine bir yer aramaya başlamıştır şimdi..Gelinecek ya..Abicim buraya gel..Hiç kimse seni rahatısz edemez.
Üstelik buraya tren de gelmiyor
aşkolsun Hocam ne zaman geldin de saklanacak yer aradım
Lazutemmi sende grip mrip olma bayram geçsin hele,teyyare geliyor 80 dk oraya,kolay..Sabır et..Şimdi sis pus var ortalıkta keza..,göremezsin bizi gelsekte..Sis kalsın hele..
HDD'yi çökertme de gene yılbaşı üstü sen..TIKLA gali..
Neler geldi başına zati..
Abi aile boyu yatıyoruz..Bu vaziyette nasıl gelecez o taraflara bilmiyorum
.............................
Sevgili hocam seni bilmem mi..Ben sadece kendim için bahane arıyorum..gel bu tarafa diyorum işte
Sefer Hocam biz de senin gibiydik ilk ayağa kalkan ben olunca işler üstüme kaldı
İlgili olabilecek konular
-
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
051520 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
Netfoto Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Bir Site
02 Ara. 2014, 17:35 burkay
12428716 Mar. 2015, 15:56
rockkesman -
-
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi
03 Haz. 2013, 13:10 erdemvarol
13463507 Haz. 2013, 22:07
gokhanz -
Netfotograf. Com 4. Fotoğraf Fuarında...
11 Nis. 2011, 16:41 fdiker
642524302 Tem. 2012, 17:22
eskidost -