Fotoğrafçılık Forumları
Lütfen.........
ZOR MU ARKADAŞLAR? ÇOK MU ZOR??
Nelere vakit harcıyorsunuz, bir bakın..! Neler için nasıl deli emekler veriyorsunuz, bir bakın..!
HERGÜN BİR KAP SU SADECE.. LÜTFEN.. LÜTFEN..
KAPINIZIN ÖNÜNE..
Kİ, O KAPINIZA BEREKET GELSİN ALLAH'TAN..
bizim evde kuş var normal kiloda amane buluersa yer nereyeyi uygun görürse orayı pisler
heh işte, tam da nereyi uygun görürlerse kısmından şikayetçiyim... eşek sıpaları... temizlemek 1.5 saatimi alıyor...
kuşu seven.... katlanır
COFFIE abla, baktım bloğunuza, bizimkiler de böyle işte...önceleri bir iki geliyorlardı, ee haber tez yayılıyor kuşlar aleminde, "cik cik cuk,guguguk" deyip deyip, toplandılar maaile...
Öyle güzel sahneler denk geliyor ki, annemle gözlerimiz doluyor.
Geçenlerde,biri ekmeği alıpi diğerine yediriyordu... çocuğumuydu, sevgilisi mi anlamadık ama, görüntü muhteşemdi...
Güncelleyelim.
Bugün İstanbul çok sıcak.
Başlıkta ZOR MU ARKADAŞLAR? ÇOK MU ZOR?? demişsin ya sevgili Mustafa.
Şuna adım gibi eminim, yüreğinde hayvan sevgi olmayan birisi için, o suyu hayvancıklar için koymak, o kadar imkansız ki.
Ama zavallı hayvancıklar için konulan suyu dökmek ona zor gelmiyor ne hikmetse. Büyük bir zevk alıyor.
Kavga etmekten devamlı kaçınırım. Ama konulan bir suyu döken birisini gördüğümde laf söylemekten asla çekinmem. Belki utanır da bir daha yapamaz.
bizim mütahit daha su sayaçlarını ayırmadı.
yakında su yine kesilirse apartmanda linç olur.
Konuyla çok alakalı bir açıklama oldu okyanus. Tebrik ederim.
duyarlı vatandaşlıkk yapıp bu topiği yukaraıya taşımak lazım
nede olsa vicdan sahibisiyiz
Güncelleme.
İstanbul'da hava çok sıcak 30 dereceden fazla gibi.
Topiği bulana kadar akla karayı seçtim.
geçenlerde ben hortlatcektim burayı..
hava soğuktu vazgeçtim
akıllı kuzummm
sağol aşkımm...
Arada çalışıyor işte. Geçen yine sana lazım olmuştu dimi benim aklım.
bizim partmanların olduğu yerde otopark var. apartmanların yeri yani. başkaları koyamıyor araçlarını. gündüzleri araç az olunca çocuklar oynuyor orada. geçen gün annem bana bişey anlattı. bizim arkada kedi yavrulamış, sonra onlarıda karıncalar sarmış, çocuklardan 2 tanesi (galiba abi kardeş) bu kedileri hiç çekinmeden o pis halleriyle eelleriyle alıp tenhada kuytu bir yere götürmüşler. kutu bulup içine koymuşlar. sonrada abi bakarız demi demi diyip koşuşturuyorlarmış..
ikiside 3-5 yaşında çocuk bunlar.
heyhat..
demekki içgüdüsel olarak böyle kodlanarak dünyaya geliyoruz.. ilginç..
Bu sabah Gülşen, kapı önündeki kediler için su koyarken, sen geldin aklıma diyerek telefon etti.
Lütfen bir tas su. Havalar feci sıcak.
İlgili olabilecek konular
-
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1359005 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2177422 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
-
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0239715 Nis. 2019, 10:04
nipsir -
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3467212 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -