Fotoğrafçılık Forumları
Lütfen.........
ZOR MU ARKADAŞLAR? ÇOK MU ZOR??
Nelere vakit harcıyorsunuz, bir bakın..! Neler için nasıl deli emekler veriyorsunuz, bir bakın..!
HERGÜN BİR KAP SU SADECE.. LÜTFEN.. LÜTFEN..
KAPINIZIN ÖNÜNE..
Kİ, O KAPINIZA BEREKET GELSİN ALLAH'TAN..
Kadın oklava ve kedi ölü.
Birgün söylemesi ayıp yarım kilo rokfor peyniri almıştım. para yoktu peynir ekmek yiyim bari. Baktım daha peynire elimi sürmemişken bizim sırma kedisi peyniri yalamaya başlamış. Beni görünce de çok tırsardı rahmetli. Neyse beni görünce fırladı kaçtı. Bende arkasından peyniri attım vurmak için. Peynirin yarısı halıya isabet edip yapışanda yarısı da sehpanın üstündeki yoğurdu devirende ev bir hafta ayak kokusu mukabilinde koktu kaldı.
Son vukuatıydı kayınbiradere evlatlık verdik rahmetliyi. Biraz geri zekalı bir kediydi sözüm meclisten dışarı.
Haklısın okyanus. Nasıl insanlarda geri zekalı olanlar varsa aynen hayvanlarda da var. Benimde sözüm meclisden dışarı.
Mesela benim ofisdeki sarman avni paşa akıl küpüdür.
Canı tavuk istedimi , yada taranmak istedimi kimin yanına gideceğini iyi bilir.
İstediklerine ulaşana kadar durmadan bağırır. Ulaştıktan sonra bir köşeye kıvrılır uyur. Dedim ya aklı küpüdür.
Demek para olmayınca rokfor peyniri yiyorsun.
sultan abla
garibanlığın gözü kör olsun.
güncelleme
Bugün iri bir karga vardı uzun ömürlü olan kargadan, su sebiline konup damlayan sudan içmeye çalışıyordu..İnsanlar gelip geçerken uçup kaçıyordu zati..Sonra gene geliyordu o çanağa mecburen..Tam videoluk idi..
KUMKÖY abi, senin kapıda da su var mı bari bakiim
Var ne oldu ki.?
hiiçç.. biliyorum olduğunu ama..
örnek olsun herkese diye sordum
Fare filan çıkmıyor değil mi o köşedeki logardan,mazgaldan..Fare de gelir ona keza..
Güncelleme.
Hava çok sıcak çok.
İlgili olabilecek konular
-
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1357505 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2176022 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
-
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0237715 Nis. 2019, 10:04
nipsir -
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3466212 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -