Fotoğrafçılık Forumları
Köpeklere Dikkat
Başlıktan zaten ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Çocukları parçalayan köpeklerden bahsediyorum. Sokakta ona buna saldıran sokak köpekleri kadar ev köpekleride artık sorun olmaya başladı. Özellikle pitbulların bu kaçıncı faciası. BUnların beslenmesi yasaklanmalı. Tamamı hemen öldürülmeli.
Ayrıca evde mümkün olduunca ihtiyaç yoksa köpek beslemeyin. Altıntaşta da bir köpek çocuğun birinin yüzünü parçaladı. Çocuk şu anda yoğun bakımda. İnşallah kurtulur.
KÖpeğin zevk için beslenmesi bakılması hele hele eve sokulması kesinlikle doğal bir olay değildir. Fıtrata terstir. Eğer ihtiyaç varsa beslenmeli. NEtice itibariyle yırtıcı hayvandır.
Aman dikkat edelim.
Ya işte böyle. Başına gelen bilir. Bilmeyen ise bilmez. Bizim buranın ıç öplüğünde artık sürüler halinde ggeziyorlar. Ona buna saldırıyorlar. Sağolsun bizim zabıta bazılarını Dar-ı Bekaya (Hukiki bir tabir günlük kullanımda hayvanların en iyi barındığı yer gibi tercüme edilebilir) intikal ettiriyor. Ama çoklar işte. Köyden gelen arabaya 3-5 atıp geliyor.
Hatta geçen gün hacze gittik bir köye. Köyün tam çıkışında yakaladık arabayı. Baktık içinde bir köpek. Onuda haczettik. Adam ilçeye atıp gitcekmiş.
Lakin bizim şöför yarı yolda indiriverdi köpee.
Onu bunu boşverin de eurovision'da türkiye ve azerbaycan birbirlerini destekleyerek 12'şer puan verdilerya acayip mutlu oldum yaa.İnanın gözlerim doldu[>:D
noldu örovizyon. bizim şarkı berbattı diğerlerine göre. Ay balam.
nerde o sertab erener nerde athena git gide eurovision da geriye düşüyoruz gerçi ben umutluydum amma...
BU şarkıyla bu bile başarı.
digerlerinew gore berbattı demeden once diger saarkıları dinledinmi pazarbeyı.. bende cok sevmemiştim bizim sarkıyı ama digerleri faciaymıs hele birinci olanı tekrar soylemeye baslamadımı adam, saniyede en cok kanal zaplama rekoru kırdım sanırım..gitgide beter sarkıların soylendigi ve gitgide sacmalasan siyasi oyların verildigi bir yarısma oldu,salcaksın kopekleri ustlerine ne örö kalcak ne vizyon
Eyvah gaijinin sınavları bitmiş. Hapı yuttuk. Hergün girer gali foruma.
Aklıma geldi bir dahaki örovizyona Hakkı Bulutla girelim. Yada Müslüm baba ile. Millet sanatçı görsün bi.
daha baslamadı cuma gunu..
hakkı buluta bendende onay..
muslum gurses kola reklamına bile cıkıyor valla avrupa için derin bir şok olur...
biraz alıştıra alıştıra gostermek lazım
Müslüm baba
İlgili olabilecek konular
-
Senet Doldururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
14 Ara. 2017, 11:37 green1987
2245514 Mar. 2020, 09:18
fotojenikkiz -
Manzara Fotoğrafı Çekerken Bunlara Dikkat!
24 Tem. 2018, 14:04 omaryayla
1476207 Ara. 2019, 00:24
ilhamid -
Evlenme Teklifi Edecekler Dikkat!!
23 Eki. 2017, 10:01 yemezlercici
0152523 Eki. 2017, 10:01
yemezlercici -
-
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3408925 Ara. 2016, 12:55
djadem -
İkinci El Makine Alırken Dikkat Edilesi?
11 Eki. 2014, 17:35 chechenya
1198611 Eki. 2014, 21:51
vendorr -