pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Köpeklere Dikkat

Başlıktan zaten ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Çocukları parçalayan köpeklerden bahsediyorum. Sokakta ona buna saldıran sokak köpekleri kadar ev köpekleride artık sorun olmaya başladı. Özellikle pitbulların bu kaçıncı faciası. BUnların beslenmesi yasaklanmalı. Tamamı hemen öldürülmeli.
Ayrıca evde mümkün olduunca ihtiyaç yoksa köpek beslemeyin. Altıntaşta da bir köpek çocuğun birinin yüzünü parçaladı. Çocuk şu anda yoğun bakımda. İnşallah kurtulur.
KÖpeğin zevk için beslenmesi bakılması hele hele eve sokulması kesinlikle doğal bir olay değildir. Fıtrata terstir. Eğer ihtiyaç varsa beslenmeli. NEtice itibariyle yırtıcı hayvandır.
Aman dikkat edelim.

Tarih: 14 Mayıs 2008, 19:58 - İp: 88.***.**4.39
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ya işte böyle. Başına gelen bilir. Bilmeyen ise bilmez. Bizim buranın ıç öplüğünde artık sürüler halinde ggeziyorlar. Ona buna saldırıyorlar. Sağolsun bizim zabıta bazılarını Dar-ı Bekaya (Hukiki bir tabir günlük kullanımda hayvanların en iyi barındığı yer gibi tercüme edilebilir) intikal ettiriyor. Ama çoklar işte. Köyden gelen arabaya 3-5 atıp geliyor.
Hatta geçen gün hacze gittik bir köye. Köyün tam çıkışında yakaladık arabayı. Baktık içinde bir köpek. Onuda haczettik. Adam ilçeye atıp gitcekmiş.
Lakin bizim şöför yarı yolda indiriverdi köpee.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 00:02 - İp: 88.***.**7.172
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Onu bunu boşverin de eurovision'da türkiye ve azerbaycan birbirlerini destekleyerek 12'şer puan verdilerya acayip mutlu oldum yaa.İnanın gözlerim doldu[>:D

Tarih: 25 Mayıs 2008, 00:58 - İp: 85.***.**2.149
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

noldu örovizyon. bizim şarkı berbattı diğerlerine göre. Ay balam.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 10:45 - İp: 88.***.**7.172
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

nerde o sertab erener nerde athena git gide eurovision da geriye düşüyoruz gerçi ben umutluydum amma...

Tarih: 25 Mayıs 2008, 13:18 - İp: 85.***.**6.56
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BU şarkıyla bu bile başarı.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 14:44 - İp: 88.***.**5.185
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

digerlerinew gore berbattı demeden once diger saarkıları dinledinmi pazarbeyı.. bende cok sevmemiştim bizim sarkıyı ama digerleri faciaymıs hele birinci olanı tekrar soylemeye baslamadımı adam, saniyede en cok kanal zaplama rekoru kırdım sanırım..gitgide beter sarkıların soylendigi ve gitgide sacmalasan siyasi oyların verildigi bir yarısma oldu,salcaksın kopekleri ustlerine ne örö kalcak ne vizyon

Tarih: 25 Mayıs 2008, 17:31 - İp: 78.***.**1.239
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eyvah gaijinin sınavları bitmiş. Hapı yuttuk. Hergün girer gali foruma.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 17:47 - İp: 88.***.**4.173
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aklıma geldi bir dahaki örovizyona Hakkı Bulutla girelim. Yada Müslüm baba ile. Millet sanatçı görsün bi.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 17:49 - İp: 88.***.**4.173
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

daha baslamadı cuma gunu..
hakkı buluta bendende onay..
muslum gurses kola reklamına bile cıkıyor valla avrupa için derin bir şok olur...
biraz alıştıra alıştıra gostermek lazım

Tarih: 25 Mayıs 2008, 17:51 - İp: 78.***.**1.239
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Müslüm baba

Tarih: 25 Mayıs 2008, 18:01 - İp: 78.***.**5.176