pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Köpeklere Dikkat

Başlıktan zaten ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Çocukları parçalayan köpeklerden bahsediyorum. Sokakta ona buna saldıran sokak köpekleri kadar ev köpekleride artık sorun olmaya başladı. Özellikle pitbulların bu kaçıncı faciası. BUnların beslenmesi yasaklanmalı. Tamamı hemen öldürülmeli.
Ayrıca evde mümkün olduunca ihtiyaç yoksa köpek beslemeyin. Altıntaşta da bir köpek çocuğun birinin yüzünü parçaladı. Çocuk şu anda yoğun bakımda. İnşallah kurtulur.
KÖpeğin zevk için beslenmesi bakılması hele hele eve sokulması kesinlikle doğal bir olay değildir. Fıtrata terstir. Eğer ihtiyaç varsa beslenmeli. NEtice itibariyle yırtıcı hayvandır.
Aman dikkat edelim.

Tarih: 14 Mayıs 2008, 19:58 - İp: 88.***.**4.39
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

pazarbey amcacım sonra kapatmasınlar siteyi..

özelden atıyım istersen ama...

Tarih: 23 Mayıs 2008, 14:57 - İp: 88.***.**9.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 23 Mayıs 2008, 18:26 - İp: 88.***.**4.173
sansabosa
sansabosa (Dedektif)

ne oldu pazarbey amcacım şaka şaka zaten açık saçık değiller tipte yok zati..

Tarih: 23 Mayıs 2008, 18:28 - İp: 88.***.**9.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ha iyi o zaman. Saatlerdir mesaj kutumu kontrol ediyom hala link yok.

Tarih: 23 Mayıs 2008, 19:48 - İp: 88.***.**8.252
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Arif peta mı dedi pentaks mı abi? Tam annayamadım

Tarih: 23 Mayıs 2008, 22:07 - İp: 88.***.**5.234
sansabosa
sansabosa (Dedektif)

valla lazut abicim peta abicim ahanda bunlar abi...

Tarih: 23 Mayıs 2008, 22:13 - İp: 88.***.**9.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dövmek lazım bunları.
Kütahyaya da gelcekmiymiş bunlar.

Tarih: 23 Mayıs 2008, 22:46 - İp: 78.***.**2.115
sansabosa
sansabosa (Dedektif)

pazarbey amcacım sizin orda oluduğunuzu duyarlarsa zor valla..

Tarih: 24 Mayıs 2008, 00:10 - İp: 88.***.**9.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 24 Mayıs 2008, 23:46 - İp: 88.***.**7.172
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bugün ilk defa köpekten korkmadım. Normalde tırsarım biraz diş izleri hala pazularımda olduğundan. göğüs nahiyemde de mevcut o izin devamı. pazular 38 cm bu arada. çok sallamış olabilirim 28 de olabilir. bizim cafenin balkonunun altında bağlı duruyordu oynadım biraz.

usta geçende bir gün gece 12 gibi otoparktan arabayı alacaktım. otopark dediğim de beş futbol sahasını koy yanyana öyle bir yer. sallama diyenler için isim veriyim şişlideki kent otoparkı. ben diyim onbeş sen de yirmi köpek sardı dört bir yanımı. sen yinede yirmi deme. başladılar havlamaya dişleri göstere göstere. arabaya kadar gidebilirmiyim diye umursamaz tavırlar takındım ama olmadı. birkaçı taarruza geçince diğerleride başladı. 30 cm kadar yaklaştılar yanıma. allahtan cebimde biber gazı vardı onu püskürte püskürte kaçtım otopark girişine. yoksa valla tüfengi çekip birkaç tanesini devirecektim. otoparkçı da abi korkma birşey yapmaz diyor hala. ulan korkmasımı kalmış. birde bu korkma birşey yapmaz diyenlerede çok uyuz olurum. korkma bende birşey yapmam diyip kafa göz dalasım gelir.

Evde beslenen köpenge birşey demem ama sokakta yaşayanların mekanı cennet olmalı en acilinden.

Tarih: 24 Mayıs 2008, 23:55 - İp: 78.***.**5.176