Fotoğrafçılık Forumları
Kimseye Özür Borcumuz Yok!...
Her yıl sistematik bir şekilde ısıtılarak gündeme getirilen ermeni iddialarıyla Türkiye’yi soykırımcı olarak yaftalamaya çalışan diasporanın sözcülüğüne soyunan sadece adları adımıza benzeyen içimizdeki işbirlikçilerden aydın sıfatlı bir grup bu yılda ermeni iddialarını gündeme getirerek başlattıkları kampanyada ‘’1915 te Osmanlı ermenilerinin maruz kaldığı büyük felakete duyarsız kalınmasını bunun inkar edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor kendi payıma ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor onlardan özür diliyorum’’ deniliyor.
Doğrusu aydın kisvesi altında yaşayan içimizdeki işbirlikçilerden sadece bir kaçı olan Baskın Oran, Ahmet İnsel ve Ali Bayramoğlu tarafından başlatılan hiçbir bilimsel dayanağı olmayan bu kampanya beni şaşırtmadı desem yeridir. Baştada belirttiğim gibi bu oyun her yıl sistematik bir şekilde bir yerlere yaranmak adına içimizdeki işbirlikçiler tarafından gündeme getiriliyor. Bu işbirlikçiler genelde parayla ve ödülle mükafatlandırılıyor. Bunun örneklerini millet olarak defalarca gördük.
Şunu çok iyi biliyorumki özür dilemek için ortada bir suç ve kabahat unsurunun olması gerekir. Birini suçlayabilmek içinde ortaya belge koyup ispat etmek gerekir. Şayet ortada ermenilerin soykırım palavralarını destekleyecek BİR TEK BELGE olsaydı her ortamda soykırım palavralarını gündeme getiren diaspora bu belgeyi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin defalarca yaptığı karşılıklı arşiv incelemesi davetini beklemeksizin yıllar önce önümüze koyardı. İşte budur ermenilerin karşılıklı arşiv incelemesine yanaşmamalarının sebebi.
Oysa 1. dünya savaşı yıllarında güney illerimizi işgal eden Fransız askerlerinin arasında bulunan Fransız askeri üniformalı ermenilerin müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği kıyımın ispatı resmi arşiv belgeleriyle mümkün olmakla birlikte Mugos Nover Paşa’nın Fransa dışişleri bakanına gönderdiği bir yazısında ‘’Biliyorsunuz ki Suriye ve Filistin’deki Fransız ordusunun yarısı ermeni gönüllülerinden oluşuyor’’ denilmek suretiyle ermenilerin, ermeni soykırımını resmen tanıyan ülkelerden biri olan Fransız ordusunda savaştığı kabulleniliyor. Ancak bizim çok bilmiş aydınlarımız bu gerçeği bile göremiyecek kadar aciz haldedirler.
Dünya üzerinde bilimsel gerçekleri görmezden gelip paraya ve ödüle kavuşacak olmanın hayaliyle kendi tarihine ve milletine küfretmeye yeltenen isimlerinin önünde aydın sıfatı bulunan işbirlikçilerin bulunduğu başka bir millet varmıdır bilmem ama benim milletimin utanacağı bir suçu olmadığı aşikar olduğu gibi kimseye ÖZÜR BORCUMUZDA YOKTUR!.... Lakin başta aydın kisvesi altında barınan işbirlikçilere YUUUHHH deme hakkı vardır.
MİLLETİMİN EN TALİHSİZ GECESİ İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİN ANA RAHMİNE DÜŞTÜĞÜ GECEDİR!..
#mechul75' tarafından 18.12.2008 01:32:09 tarihinde düzenlendi.
DEDELERİMİZE “KATİL” DİYEN ERMENİLERDEN NİÇİN ÖZÜR DİLEYECEĞİZ?
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ,
Evet, öncesi ve sonrası ile 1915 yaşanan bir “büyük felaket”in adıdır. Felaketi yaşayan da Müslüman Türk Milleti’dir: Amerikalı nüfus bilimci Prof. Dr. Justin McCARTHY; 1821 Yunan İsyanı’ndan 1922 Milli Mücadele’nin sonuna kadar geçen yüz yıl içinde toplam 5.060.000 Müslüman Türk’ün “öldürüldüğünü”; 5.381.000 Müslüman Türk’ün de “göçe çıkarıldığını” belirtmektedir.
Yerli ve yabancı bütün arşiv belgelerinin, tarafsız bilimsel araştırmaların ortaya çıkardığı tarihi gerçek felakete maruz kalanın Ermeniler değil, Türkler olduğudur. Dört yüz yıl Osmanlı Devleti’nin her türlü hakkı tanıyarak içinde yaşattığı Ermeniler; emperyalist güçlerin yüzyıllardan beri Türk milleti üzerindeki hain emellerinin bir tezahürü olarak ihanet içine düşürülmüşlerdir. Bu nedenle de Birinci Dünya Savaşı öncesinde 36, savaş sırasında da 17 büyük isyan ve terör olayına kalkışmışlardır.
Mustafa Kemal’in önderliğinde yeniden doğan ve ayağa kalkan Türk milletini bir türlü hazmedemeyen emperyalist güçler, dün olduğu gibi bugün de Türk Milletinin onur ve şerefini bir insanlık suçu olan “soykırım” ile lekelemek istemektedirler. Dün Ermeni Taşnak, Hınçak ve ASALA terör örgütlerini kullanan emperyalizm bugün yine Ermeniler üzerinden bu lekeleme kampanyasını sürdürmektedir. Halbuki, Ermeniler eğer bugün yaşıyorlarsa varlıklarını Türk milletinin binlerce yıllık engin merhametine, adaletine ve hoşgörüsüne borçludurlar. Esasen bu olgu bile “soykırım” iddialarına karşı tek başına en somut cevaptır.
Bütün bu gerçekler ışığında Ermenilerden niçin özür dileyeceğiz?
· Emperyalistlerle işbirliği yaparak yüzyıllarca bir arada yaşadıkları Türk Milletine ihanet edip, arkadan vurdukları için mi?
· Doğu Anadolu ve Kafkasya’da 1.600.000 Müslüman Türk’ün katledilmesine ve 1.170.000 Müslüman Türk’ün göç ettirilmesine sebep oldukları için mi?
· ASALA ve “Adalet Komandoları” adlı Ermeni terör örgütlerinin 1974’ten 1986 yılına kadar sürdürdükleri eylemlerde 34’ü dışişleri mensubu olmak üzere 70 kişiyi öldürdükleri ve 574 kişiyi yaraladıkları için mi?
· Kardeş Azerbaycan topraklarını işgal ettikleri için mi?
· 1992 yılında Hocalı’da çoluk çocuk, yaşlı demeden binlerce Azerbaycan Türkü’nü katlettikleri için mi?
· Bütün bunlara rağmen tarihi de tahrif ederek dedelerimize “katil”, “soykırımcı” yaftasını yapıştırmaya çalıştıkları için mi?
Hayır! Biz bu oyuna gelmeyeceğiz…
YÜCE TÜRK MİLLETİ,
Al Bayrağının altına sığınan dini, dili, ırkı ne olursa olsun bağrına bastığın, en müşkül anlarında bile elinden tuttuğun insanların zaman zaman sırtlarını emperyalistlere dayayıp karşına geçerek senden hesap sormaya çalışması seni şaşırtmamalı… Sen bu işbirlikçi hainleri zaten derin tarihi tecrübenle tanıyorsun… Damarlarında akan kandan ve kimliklerinden şüphesi olan “sözde aydınların” senin onurunu ve çocuklarının geleceğini lekelemelerine izin vermeyeceğini biliyoruz.
Gün, tarihimize, kimliğimize ve milli çıkarlarımıza sahip çıkma günüdür… Çünkü “özür dilemek” gibi masumane bir gerekçe ile başlatılan bu süreç, “tazminat” ve “toprak talebi” ile devam edecek, bekamıza kastedecek bir sonuca doğru gidecektir…
Bu ihanete karşı birlik ve beraberliğimiz muhafaza ederek, sesimizi yükseltmek hem ecdadımıza hem de çocuklarımıza karşı milli bir görevdir. Dik duralım, ihanet oyununu bozalım, kimliğimize ve onurumuza sahip çıkalım.
http://www.turkiyemtoplulugu.org.tr/?modul=haberoku&HaberID=114
Yahu bunları niye yapıyorsunuz anlamıyorum..??
Ben bu güne dek Almanların (naziler almandır) yahudilere karşı yaptığı gerçek soykırımı gündeme taşıyan bir toplum hareketi duymadığım.
Alman aydınlarının da yahudilerden özür dileyelim diye bir talebi olmamıştır.
Ben amerikalıların kızılderililere yaptığı katliamdan dolayıda gündeme gelmiş bir haber duymadım.
Aksine bizim toplumumuzda etnik kökene göre bir ayrım yapıldığını sanmıyorum zira öyle olsaydı Turgut Özal bir kürt kökenli olarak cumhurbaşkanı olamazdı.
Nubar terziyan fiçbir filmde oynayamazdı falan...
ben ce bu oyunlara çanak tutmayın.
Almanların yahudilere, abd nin kızılderililere yaptığı kıyımın gündeme getirilmemesi yahudi ve ermeni lobilerinin bu ülkelerde faal olmasının etkisi büyüktür. Yahudi ve ermeni lobilerinin desteğini almadan abd başkanı olan biri varmıdır? Tabi söz konusu lobilerin desteğini almak için onların istek ve taleplerini karşılamak gerekir. Bu kural abd dışında ab üyesi olan tüm ülkeler için geçerlidir.
Ben şimdi çıkıp Abdullah Gül katildir adam öldürmüştür, cinayet işlemiştir desem, sayın cumhurbaşkanım bana da "ne güzel böyle şeyleri söylemen demokrasimizin olgunluğunu gösterir aferin devam et" der mi, yoksa bana iftira suçundan dava mı açılması gerekir. İftira, TCK da suçtur.
Bir kişiye bile atamayacağın iftirayı 70 milyona atarsan suç olmuyor, aksine cumhurbaşkanından destek görüyorsun. Bir kişiye küfür edersen suç, milletin alayına küfür edersen suç değil.
301 cilerin gözü aydın. Bu ihanet çetesi boşuna kıçını yırtmadı 301 kaldırılsın diye diye.
Ülkemizin baş liboşlarından soros bilgi üniversitesinin eski rektörü Eser Karakaş ( karısını da bu cumhurbaşkanı avrupa insan hakları mahkemesine yargıç olarak seçmişti galiba ) diyor ki çağdaşlaşmanın şartı batı ülkelerinde olanları almaktır.
Be Allahın beyinli liboşu, Fransa da ermeni soykırımı yoktur demek suç, isviçre keza öyle ceza verdi kaç tane Türk vatandaşına bu yüzden. Adamlarda varmı ki bizde onlardan alalım.
Özür dilediniz ne oldu, halkın kinini nefretini üzerinize çektiniz. Forumlarda okuyorum bizdemi beyaz bere takalım diyenleri. Yarın Orhan Pamuk gibi memlekette sokağa çıkamaz hale geleceksiniz ondan sonra da anavatanınıza dönersiniz inşallah.
O değilde yarın bir gün bir yerde karşıma çıkmayın bari.
#okyanus' tarafından 22.12.2008 01:24:39 tarihinde düzenlendi.
şu a. bayramoğlunu arada bir stv de görüyorum, tüylerim diken diken oluyor...
doğu perinçek bu ülkenin en sevilmeyenlerinden biri, bir davanın sanığı, ben de ihtiyatla bakıyorum, özellikle apo ile yaptığı röportajdan dolayı bundan 15 yıl önce yapmış sanırım.. ama bu adam bile isviçre de mahkum edildi, "ermeni soykırımı yoktur " dediği için...
acaba cumhuriyetimizin başkanı, mahkum olmayı göze alabilir mi , "ermeni soykırımı yok" demekten...
acaba stv , kanal 7 sahipleri, sermayederleri , avrupa birliği, abd karşıtı bir yazara program yaptırabilir mi... soros zaten yaptıramıyor...
bizi kuşatan kim?
Türk ün Türk ten başka düşmanı var mı? Türk ün Türk ten başka dostu var mı? kim Türk?
neden ben bu genç yaşta bunlarla ilgileniyorum.. babam adımı neden Mustafa koymuş....
halkımız neden bir türlü Kemal e eremiyor.. olgunlaşamıyor...
Uhud u neden bu kadar çabuk unuttuk... Hamza neden öldü...
Uhud anıtının olduğu yerede neden pazar kurulu ?
VİCDAN kaç para? ya da para birimi nedir vicdanın , bu ülkede?
Özür dileyenleri ve onlara destek olanları hepimiz isim isim biliyoruz. Olaki bir gün bunlarla karşılaşıp suratlarına tükürmek için bu isimleri unutmamak gerek.
Özür Dileyenlerden bir kaçı ve ab’den
aldıkları hibeler
Prof. Dr. Ahmet İnsel 107,414,- Avro
Helsinki Yurttaşlar Derneği
Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu
193,548,73 Avro
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Mine Kırıkkanat
70,000,- Avro
Gazeteci Yazar
Prof. Dr. Atilla Yayla
449,620,40 Avro
Liberal Düşünce Derneği
Şerafettin Elçi
107,414,- Avro
Ertuğrul Kürkçü
809,760,- Avro
İPS İletişim Vakfı
Prof. Dr. Halil Berktay
107,414,- Avro
Etyen Mahçupyan
1,032,921,35 Avro
Ekonomik ve Toplumsal Tarih Vakfı
Mehmet Ali Birand
107,414,- Avro
Adalet Ağaoğlu
107,414,- Avro
MAZLUMDER
81,735,15 Avro
Murat Belge
107,414,- Avro
#mechul75' tarafından 24.12.2008 03:46:50 tarihinde düzenlendi.
sevgili mechul bu bilginin kaynağını benimle paylşaşır mısın?
evet ben de çok merak ettim..
Bu mechulden korkulur valla.
Adamların aldığı paranın kuruşuna kadar yazmış.
Valla bende bu bilginin kaynağını merak ettim Mechul.
meraktan soruyorum
acaba özür dilesem banda verirlermi bir kaç kuruş ?
okyanus hemen beleşçi olduun kadar avantacısın da dicek biliyorum ama ben bilgi için soruyorum
valla bak başka bişey için değil
İlgili olabilecek konular
-
-
3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Emeği
03 Ara. 2007, 21:02 kumköy34
542347309 Ara. 2007, 01:14
edizce -
Arkadaşlardan Özür Diliyorum...
10 Eki. 2007, 14:49 karizma343
7220120 Eki. 2007, 19:38
hudemirtas -