Fotoğrafçılık Forumları
Karikatürüm Sende
Siyaset yok, din yok, ideoloji yok. Kavga yok gürültü yok. Sadece karikatür. İsmi nedeniyle fdiker silmeden ekleyin ekleyebildiğiniz kadar. Hadi bismillah.
NE adam bunlar ya.
Bugün baro başkanına verdim veriştirdim abi.
Adliyenin altı hakim araçlarına ait park yeri. Arka tarafı onlara ait. Yan tarafındada hakim savcı ve avukatlara ait yazılı en fazla 10 araçlık bir yer var. Buranında yarısına hakim ve savcılarımız plakalarını yazdırmış. Kalanın büyük bölümüne ise katiplar park ediyor. Bİr veya 2 tane kalıyorsa kalıyor. DEdim napcez biz. YA gereğini yapın yada biz yapalım.
kapak güzelmiş pazarbey
Aynı dert bizde katmerli. Araba parkettiğin yerle gideceğin yer arası da 10 dk yürüme mesafesi oluyor. Günde iki üç adliye geziyorum sırf otopark parası 30-40 milyon tutuyor. Arabanın yediği içtiği hariç.
Bizim baro bazı adliyelerle anlaşma yaptı aylık 60 milyon gibi bir para verip adliye otoparklarını ücretsiz kullanıyorsun ama hepsinde yok.
Sultanahmet adliyesinde bir duruşmaya girsen 10-15 arası otopark tutuyor.
Neyse beni inşaatı devam eden dünyanın çağlayan daki dünyanın en büyük adliye sarayının karşısına taşıdım büroyu. 2010 dan sonra derdim kalmıyor. Pencereden bakınca adliyeyi görecem zaten.
Hakim savcılara gerçekten gıcık oluyorum o konuda. Adliye onların mülkü değil.
TEşekkür ederim ayarcıım. Ben yapmadım emme.
Okaynus sizin işiniz gerçekten çok zor. Allah sabır versin. Taksi dahamı ucuza gelir acaba.
Aldığınız parada ona göredir tabi sizinde. Zor iş. BEn kaçıp geldim istanbuldan. Yaşanmaz abi.
Geleceksen dükkan yerin hazır.
istanbul'dan sıkılanlar, gelin angara'ya
kartal da devam eden adliye inşaatına avrupanın en büyük adalet sarayı yazmışlar. çağlayanda devam eden adliye inşaatına da dünyanın en büyük adalet sarayı burda yükseliyor yazmışlar.
1-Kartal avrupa kıtasında değil. nasıl avrupanın en büyük adliye sarayı oluyor ?
2- Dünyanın en büyük adliye sarayı çağlayanda yapılıyormuş. Çağlayan avrupa yakasında oluyor.dünyanın en büyüğü olan avrupanın da en büyüğü olmuyor mu. o zaman kartal daki niye avrupanın en büyüğü.
3- Adliye sarayı diye isim olur mu? Saray da adalet olur mu?
4-hepsi
SEni tanıyalı beri en akıllıca lafını ettin. Profo.
ayy pazarbey gece gece iyi güldürdün beni ve arkadaşı selam süler kendisi sana
İlgili olabilecek konular
-
Silahını Bırak Sende Teslim Ol
20 Eki. 2015, 20:21 orhanafacan
3142021 Eki. 2015, 09:07
orhanafacan -
Fransayi Kiniyorum Sende Katıl
09 Nis. 2009, 11:45 transferpres
5306709 Nis. 2009, 13:54
transferpres -
-