Fotoğrafçılık Forumları
”foto Sende” Ye Gün Kuralı...
MERHABA FDIKER
ZOR ŞARTLARDA AYAKTA TUTMA ÇABASINDA OLDUĞUNUZ SİTEDE, TAM OLARAK ÇALIŞAMAYAN BİR BÖLÜM İÇİN ÖNERİDE BULUNMAK İSTİYORUM.
"FOTO SENDE" BÖLÜMÜNÜN AKTİVİTASYON HIZINI ARTTIRMAK İÇİN "GÜN" KOŞULU GETİRMEK, İŞLERLİĞİ ARTTIRACAKTIR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
ŞÖYLE Kİ; "FOTO SENDE" LENEN FOTOĞRAFÇININ ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE, YENİ EBE Yİ SEÇME HAKKI OLMALI VE SÜRE SONUNDA SEÇİM OLMAMASI HALİNDE, ÖNCEKİ EBE BAŞKA ÜYEYİ ÖNEREBİLMELİ.
ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
SAYGILARIMLA
önerinize katılıyorum fikrele geçtiğimiz günlerde bu konu üzerine konuşmuştuk. Böylebir düzenleme yapacaktı fikretrt ama zanın yok sanırım . Öteyandna Yinede üylerimiz gereken takibiyapmazise bu bölümü kaldırmayı düşüneceğiz zira 50 kadar üyemiz bu olyı çok iyi hızlı bir şekilde takip ediyor ama değer üyeleirmiz pek takip etmeyip olyın kilitlenmesine sebep oluyorlar.
Geçtiğimiz ay 4 defa manual geri aldık . Yenikişileri sendeledik.
Üyelirmiden ricamız bir arkadaşımızı sendelemden önce iyeni siteyi takip edip etmediğine bakmaları yönünde olcakdır.
bende tam bu konuda topic accaktım..bı aydır bakıyorum aynı fotograflar..3 gun 5 gun bi sureye baglanması iyi olur bencede..
gayet guzel bir fikir, hicolmazsa biraz canlilik gelir. destekliyorum..
Katılıyorum. Yaklaşık 1 aydır aynı fotoğraf orada duruyor.
Fotoğraf öneren arkadaşları biraz dikkate davet ediyorum. Son fotoğrafını 1 sene önce yüklemiş, son yorumunu da yine 1 sene önce yapmış;
yani 1 senedir siteye uğramamış birinin fotoğrafını neden öneriyorsunuz anlamadım?
Eğer önerirseniz orada 1 ay durur....
Çok yerinde bir öneri.
Bu arada fotograf öneren, öneriyi yapmadan önce fotograf sahibine ufak bir not yollasa sorun hallolur. 2 gün içinde yanıt alamazsa başkasını düşünebilir.
bencede bu sekilde fotosendelenecek kişiye mesaj atılması ve cevap vermemesi halinde baska bir secim yapılması yerinde olur..bu bolum cok yavas isliyor bunun onune gecmek lazım..nede olsa en iyilerin olması gereken kategori burası ve sitenin asıl kalitesini gozonune sermesi gerek..
gaijin dostumuzun düşüncesi sonderece yerinde
Ayşe hanım sizide kutlarım bu konuyu açtıgınız için selamlarımla
Sevgili dostlar
Benimde fikrim var bu konuda,üst pano ana sayfada,mesaj sayfasında.forum sayfasında üç yerde var.Mesaj sayfası en fazla gidilen yer,Aynı üst pano şeklinde sendelemeyi oraya alalım,5 kare var,6 ya düşen panodan çıksın,ebe olan,sobeleyeceği,kişiyi,son fotografının altında,sayfasında
belrtsin yorumunu yazsın.sobe olanda son fotografının altında teşekkürünü yazsın,Böyle devam etsin.bence daha cazip hale gelir.
Gün kuralı ve ayrıca mesajlada bildirim kuralı koyulsun.
MERHABALAR
KONUYU AÇALI 15 GÜN OLMUŞ AMA BİZ HALA AKTİF HALE GETİREMEDİK ŞU BÖLÜMÜ...
NE ŞANS AMA REVİZE SEÇİMLERDE DE AYNI DURUM OLUŞUYOR...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
017013 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
029706 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -