Fotoğrafçılık Forumları
İşte Torunum
Ellerinizden öper.
#n.baba' tarafından 01.06.2007 20:51:24 tarihinde düzenlendi.
#n.baba' tarafından 01.06.2007 20:54:18 tarihinde düzenlendi.
n.dede, allah bağışlasın. aynı sana benzemiş.
n.baba Allah bağışlasın çok şeker bir torununuz var.Gözleri onu nazarlardan korusun.. [>:D
haa söylemedi deme; nazarım değer, çünkü gözleri bana çekmiş.
Nazım dede maşallah Allah nazarlardan saklasın çok yakışıklı olacak kerata
bu arada dedelik nasıl bir duygu ben babamdan biliyorum 1 gün görmeseler hasret çekiyorlar acayip bir duyguymuş değilmi...
Allah size uzun ömürler versin torununuzla nice güzel günler göstersin inşallah...
Bu arada ricamı kırmayıp torununuz Emre'nin resmini eklediğiniz için teşekkür ederim...
noel baba maşallah hem toruna hem sana.. ben seni daha bi toy delikanlı sanıyorumdum..
Allah analı babalı dedeli büyükbabalı büyükanneli dedeli annanneli ve memlekete hayırlı bir evlat olarak büyütsün..
[>:D
Bu da Ahmet amcasından [>:D
Allah nazarlardan korusun yeni bir adaş daha geldi...
maşşaaaallaaaaaaahhh barekaaalllaaahh illaaallaaahh
muhteşem gözleri var Allah analı babalı dedeli nineli büyütsün..
abi eline hemen bi makina ver şimdiden alışsınn foto çekmeye..
aynı siz diyecem ma sizi görmediğim için yorum yapamıyorum
pazarbey(küçültme ve yüklenmeyi iyi öğrendim sayenizde),tatarbey,baharbahar(benim için zahmet edip küçültme yaptın),merhaz,stcolor,hocha,sema2905,atakan(hiçbir dostumun ricasını geri çevirmem),rokemet(bana noel dediğin için bu seferlik torunun hatırı için af oldun),Ahmetcicek(amcasının hediyesi çok beyenildi),mystory ve nedimy candan ilgi ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun. İyiki varsınız. Not: dedelik duygusunu anlatmama imkan yok bambaşka bir duygu.Bana anlatırlardıda inanmazdım.Torunun şu anda yanımda. Ama 15 gün sonra gidiyorlar o zaman teselliye ihtiyacım olcak.
Nazım baba Allah analı babalı büyütsün.Nazarlardan saklasın.Vatanına milletine hayırlı bir evlat eylesin..
Ama size çoook benziyor.Hınk dediğinde kulağınızdan aman burnunuzdan düşmüş
NOT:Umarım uzun boylu değilsinizdir.Yoksa zavallı yavrucak o kadar yüksekten yere kötü düşer..
İlgili olabilecek konular
-
Haftalık 10000-15000 Baskı Yapacağım İşte Yeniyim.
25 Oca. 2016, 14:00 mvlt25
6270813 Nis. 2016, 13:00
turangroup -
Siz de Aramayın İşte Etkileyici Şarkı
16 Mar. 2012, 17:17 delirendeli
1249301 Tem. 2012, 01:43
mete007 -
-
İşte Son Bomba Yeşil Fonda Kesme Prgrmı
30 Ara. 2010, 20:32 rgbss
4300312 Oca. 2011, 02:15
hayalet03 -