Fotoğrafçılık Forumları
Hainler Her Gün Saldırıyor !
Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...
millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...
çok garip ülke olduk vesselam...
Hukumeti basarili bulmaktan ziyade tek basina iktidarin istikrar acisindan daha musait bir ortam yarattigi gercegini gormeliyiz bence.
Ben AKP nin bu sansini ekonomi konusunda bir aralar gosterdigini,simdilerde onunda yok olmaya basladigini(Haziri satti ama iyi degerlendiremedi) ve diger konulardada hicbir basarisinin olmadigini dusunenlerdenim.Saglik dediler simdilerde yan cizmeler basladi,egitim dediler kendilerine benzettiler okullari,ogretmenler zaten acikta,esnaf ve ciftci kredi borcunda bogulmakta,borcsuz adam kalmamis,yeni zamlarda yolda,teror desen tam bir facia...Nerde basari.He yolmu yapti,onuda yapsinlar bi zahmet 10 senede 2 katina cikti araba sayisi...Ayrica teknolojide gelisti.Italyadan gelen yol yapma makinasi 10 sene once saatte 1 km asfalt atarken simdi 3km atiyor...Mesela...Internet de AKP zamaninda 2 katina cikti demeyin yani gibilerinden...Gayri safi milli hasilayi 3 katina cikardikda demezsiniz umarim.Sattigin 3 yedigin 5 iken hava atilmaz bu verilerlede...Ne kaldi geriye?Dolar Milyarderlerinin sayisinin arttigi ile ovunecekseniz diyecek lafim yok ama...
Lazut hoca, madem istemiyorsun daha da jeton lafı etmem... Anlaştık mı?
İnsanlar konuşa konuşa anlaşırmış...
Yanlız terör lanetlenmesi sırasında yavaş yavaş AKP ye de protestolar başladı. Galiba bu gidişle referanduma gerek kalmayacak...
Ben CHP liyim. CHP bugün tek başına iktidarda olsaydı ve bu beceriksizliği gösterseydi. İlk eleştirenlerden birisi ben olurdum. Kendi partim diye neden savunayımki?
Nitekim Kılıçdaroğlu'nu ekibinde CHP ye yakışmayan isimleri aldı diye eleştiriyorum. Ama ileride bu kişiler partiye zarar vermeye başlarlarsa zaten atılırlar. Bundan ben eminim. Kılıcdaroğlu'na yönetim emanet verilmiştir. Geri alınması bir kurultaya bakar.
#ercan43' tarafından 22.10.2011 18:28:42 tarihinde düzenlendi.
10 senede otomobil sayis 2 katina cikti,10 senedir enfelasyon yerinde sayiyor. Neye isarettir bunlar.Ayrica bu hukumetin yaptigi en iyi islerden biri saglik ta yaptigi hizmetlerdir, Halada yapmaya devam ediyor.
Milli mutabakat hukumetimi? bir sey diyemiyecegim.
Off emmiler.Doğrusu birbirimize hakaret etmeden siyasi düşüncelerimizi savunabildiğimizi düündüm bir an..Umarım birilieri gelip bu iksisri bozmaz..
Ozansan emmi...Bunu çok tartıştık.Eğr halk borçtan kırılsaydı oyunu gider cehapeye verirdi..Eğer halk ekonomik olarak batakta olsaydı gider mehapeye verirdi oyunu..Nokt nokt noktaaaa..
Nebaba ercan abi koalisyon diyor yani..Aman ercan abi gözünü sevem cehape gelsin iktitar da bu milli mutabakat hükümeti gelmesin...
"YIRMIBIRINCI YUZ YILDA KURSUN SIKMAK HARAMDIR" Osman Baydemir.
" TURKIYEDE COZUMU KURSUNDA ARAMAKTA KARARLI OLAN KURTLERDE TURKLERDE HUSRANA UGRAYACAKTIR" Ahmet Altan.Ben bu Altana bazen cok kiziyorum ne demek istiyor, benmi anlamiyorum.
bu akşam kılıçdaroğlu branda hükümet istifa etsin dedi.aradan biraz zaman geçince biz hükümete istifa etmi dedik dedi.kendi kendini yalanlayan biri nasıl olur.biz terörün bitmesi için öcalanla görüşülsün diye hükümete bildirdik diyor.bir başka chpli ev hapsinden söz ediyor.
bir şehit annesine şöyle demiş.pkk lılar katırlarla önümüzden geçiyor.eteş etmek için üstlerden izin istiyoruz.vermiyorlar.sonrada katırlarla taşıdıkları doçkalarla üzerimize ateş ediyorlar.bu omuzundaki rütbeliler ne iş yapar.siyasetmi.canım onu Atatürk yasaklamıştı.hatta askerin oy kullanmasını bile yasaklamıştı.haberiniz yokmu.asker siyasetle ilgenirse balkanları kaybettiğimiz gibi başka şeylerde kaybederiz.[siz doçkaları bilirmimsiniz.ben bilirimde.]
bir tanıdığım siirte bir karakolda yapmıştı.biksi makineli kullanıyordı.bilmem onuda bilirmisiniz.karakollar ateş altına alınmaya çok müsait diyordu.hele bide döçkalarla ateş altına alındığında yapacak birşey kalmıyor.
şimdi söylemek lazım.hala bölgeyi bilen profesyonel orduya geçme zamanı gelmedimi.asker bölüğünden dışarı kafasını çıkaramıyor.çıktığında izleniyor.21,yuzyılda özel kuvvetler bu ülkeye gerekli
Böyle beceriksiz, basiretsiz, terörü bitirme niyeti ve amacı olmayan hükümetin elbette istifa etmesi gerekir.
Kılıçdaroğlu; "istifa da bir seçenektir. Gerektiğinde hükümet istifa etmesini bilmeli" dedi.
Dediği budur ve de doğrudur...
--------------------------
"bir şehit annesine şöyle demiş.pkk lılar katırlarla önümüzden geçiyor.eteş etmek için üstlerden izin istiyoruz.vermiyorlar.sonrada katırlarla taşıdıkları doçkalarla üzerimize ateş ediyorlar.bu omuzundaki rütbeliler ne iş yapar.siyasetmi."
İşte AKP nin terörle mücadele stratejisi bu. Son çıkarılan Terörle mücadele yasası ile terörist askere ateş etmedikçe asker ateş etmeyecek...
Güneydoğuda asayiş, bölge valilerine verildi. Bölge valilerinin askere verdiği talimat bu.
Böylece şehirler, kasabalar, kırsal alan PKK ya bırakıldı. Asker ve polis savunmaya geçirildi.
Diyarbakır ile Elazığ arasındaki dağlık arazide pkk kampı bile kuruldu.
Kaçırılan ve serbest bırakılan öğretmenler, geceleri kasabanın etrafında dönüp dolaşıp durduklarını karakolların ışıklarını gördüklerini söylediler.
İşte AKP nin ve son dört GKB nının beraberce Türkiyeyi getirdikleri nokta bu.
24 şehit verdikten sonra araziye çıkıp terörist avlıyoruz... Adama sormazlar mı 24 şehit vermeden önce nerdeydin diye?...
bir akil adam çıkıpta , gün laf yetiştirme-tokuşturma günü değildir ......... diyemiyecekmi..
24 saymaya kalksak 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24 bu kadar yer kaplıyor. Peki bu 24 ün yaşattığı acı yarattığı yangın hangi yüreğe sığar. Böylesine bir acıya rağmen bu ülkede gökkubbe yere inmiyorsa imralı ve kandil ile oturdukları masada ihanetin ve kahpeliğin müzakerelerini yapanların söylediği hazmettirme sürecinin başarıyla sonuçlandığı ortada. Malesef milletimiz nezninde ihanet ve kahpelik meşruiyet kazanmış vatan, bayrak, gazi ve şehit gibi maneviyat arz eden kavramlar anlamını yitirmiştir.
Burada pek çok kez akepe,abd ve ırakın kuzeyinde oluşturulan bölgesel yönetim arasında imzalanan üçlü mutabakat metninden dolayı ''TSK IRAK SINIRLARINDA BIRAKIN OPERASYON YAPMAYI MİSKET OYNAMAYA DAHİ GİDEMEZ, GİTSE BİLE TÜRKİYE SINIRINA EN YAKIN KAMP OLAN ZAPI GEÇEMEZ'' demiştim. Malesef ki bir kez daha haklı çıktım. Kahpe saldırı sonrası yandaş basının TSK tarafından Irak'ın kuzeyinde bulunan 5 ayrı noktaya yaklaşık 20 bin askere tekabül eden 22 tabur askerle geniş kapsamlı hava destekli kara operasyonu başlatıldığı palavrası toplumda oluşan tepkiyi kırmak için bilinçli bir şekilde kamuoyuna yansıtıldı.
Ntekim yandaş basının asılsız haberi üzerine tekzip açıklamasında bulunma gereği duyan genelkurmay kara ve hava operasyonlarının büyük bir bölümünün yurt içinde ağırlıklı olarak Çukurca bölgesinde sürdürüldüğünü ırakın kuzeyinde sınıra yakın birkaç noktada kara ve hava harekatının icra edildiğini açıkladı. Genelkurmayın yapmmış olduğu bu açıklama ile hazmettirme sürecinde milletin nasıl kandırıldığı ortaya çıktı.
Hiç şüphe yokki imralı ve kandil ile oturdukları masada ihanetin ve kahpeliğin müzakeresini yapan beyinlerde hazmettirme süreci bu kadarlada sınırlı kalmayacak. Bunu anlamak için hükümet kanadında yer alanların konuşmalarını takip etmekte fayda vardır. 12 haziran öncesi akepe bursa milletvekili adayı olan günümüzün başvekil yardımcısı Arınç bursada işadamlarıyla yaptığı toplantıda kullandığı ''YARALI BIRAKAMAYIZ, İŞİ TAMAMLAMAMIZ LAZIM, O NEDENLE OYUNUZU BİZE VERİN, GÖZLERİME BAKIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ'' ifadeleriyle niyetlerinin bağcıyı dövmekten başka bir şey olmadığını ortaya koydu. Arınç'ın kullandığı bu sözlere mutakip devlet-pukaka sözcükleri sıkça yan yana getirilmeye başlandı. Oysa uluslararası hukukta yer alan denklik kavramı gereği devletlerin muhattabının ancak ve ancak bir başka devlet olabileceği ifade edilmekteyken akepe tayfasının bir arada kullandığı devlet-pukaka ifadeleriyle pukakaya devlet statüsü kazandırılmaya çalışıldığı ortaya çıkmaktadır. Tabi öncelikle kamuoyuna bunu hazmettirmek içinde pukaka ile biz değil devlet görüşüyor ifadelerinin kullanılarak kamuoyu oluşturmak gerekiyor. Oluşturulacak bu kamuoyu sonrası arınç'ın söylediği gibi son darbenin inmesi kaçınılmaz hal alacak. Bu darbenin nasıl olacağını kestirmekte zor olmasa gerek!!!
Haa bunu millet yermi derseniz ben şahsen yemez diyemiyorum!!!
Emmiler unutmadan birde ekepe tayfasının 2007 yılında abd ile yaptığı ''ANLIK İSTİHBARAT PAYLAŞIMI'' mutabakat metni var. Pukaka sınırdan doçkaları nasıl geçiriyor diye TSK yı yerden yere vuranların akepe, abd ve ırakın kuzeyinde oluşturulan bölgesel yönetim arasında imzalanan ''ANLIK İSTİHBARAT PAYLAŞIMI'' mutabakatının ne işe yaradığını sorgulamalarındada fayda vardır.
#mechul75' tarafından 23.10.2011 01:06:50 tarihinde düzenlendi.
yalnız şu doğruyu yanlışı kelle sayısına bakarak tespit etme anlayışına hasta oluyorum.
kelle sayısının dediği doğru olsaydı bugün hala dünyanın yuvarlak olmadığına inanıyor olmamız gerekirdi.
İlgili olabilecek konular
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024
21 Eyl. 2024, 12:46 prodersler
018921 Eyl. 2024, 12:47
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065616 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081628 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1122928 May. 2023, 14:11
fdiker -
Güncelleme: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
15 Mar. 2023, 10:41 miratcenk
099415 Mar. 2023, 10:42
miratcenk -
Fotografik Gündem, Bölüm: 04, Konu:
17 Oca. 2023, 10:24 miratcenk
062417 Oca. 2023, 10:24
miratcenk -
E Devlet İletişim Bilgilerini Güncelleme E Devlet
05 Eyl. 2022, 17:51 prodersler
098905 Eyl. 2022, 17:51
prodersler -