Fotoğrafçılık Forumları
Hainler Her Gün Saldırıyor !
Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...
millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...
çok garip ülke olduk vesselam...
sky türk te venedik karnavalı var şuan... haber alt yazıda bile geçmiyor... ntv maç derdinde...
helal samanyolu habere... onlar da olmasa heberimiz olmayacak...
dua etmeli , hala çatışıyorlarmış...
fujisever, bilgisayar başındayım. Haberi senden öğrendim. Çok üzüldüm.
Bu hükümetin bir ...ok yapacağı yok terörü bitirme adına...
ABD nin kuklası olmuş durumda.
İran Pjak'ın ana karargâhına girdi ve pjak'ı bitirdi. Bayrağını dikti. Biz halâ ABD den izin çıkacak da kuzey Irak'a gireceğiz.
Biz PKK yı bırakmış İsrail'e savaş açmayı düşünüyoruz...
Güleriz ağlanacak halimize...
Milletimizin başı sağolsun!...
Bu ne yav yeter artik.Beceremiyorlarsa biz gidip savasalim.
Başımız sağolsun gerçekten çok acı... Son zamanlarda memlekette bir tane bile doğru dürüst havadis yok. Haberleri okumaya korkar oldum
terörle mücadelede kararlı olunmalı.hükümet bu konuda adım atmalı
Koyun icine kacmislar. o koyu ortadan kasldiracaksinki gelecek sefer kacacak yer bulamasinlar.
İzlemedim ama, Ulusal kanal da vermiştir...
Köyden yardım alıyorlar. Köylüler resmen onları saklıyorlar...
Bu iş olağanüstü hal ilân etmeden olmaz.
O köyü haritadan sileceksin...
BU kadarı fazla. O içişleri bakını olacak demirel kılıklı adamla olmaz bu iş. Ayrıca bu sadece teröristlerin becerikliliği ile açıklanamaz. Bu işte başka işler var gibi. Anlaşılır gibi değil. İnsiyatif onlarda her zamanki gibi. BEceremeyen istifa etsin. Asker askerliğini bilsin. Gidipte onun bunun helikopterini düşüreceğine terörle uğraşsın. Bİle bile bunlara ellenmediği çok açık. Kimse beni anındıramaz başka şeye.
Tayyipte ülkesinin gücünü tartmadan bilmeden kafa tutmaması gerektiğini öğrensin. BUnların israyilin ve amirakının maşası olduğunu bilmeyen yok. Al sana terör. Durduk yerde başımızı belaya soktu. İsraille bozuştuktan sonra bunların azması tesadüfmü acaba.
Ayrıca artık kırılma noktasına gelinmek üzere. BUndan sonra Kürt halki yerini iyi belirlemeli. Ya orası ya burası. Bundan sonra terör yanlısı gösterilerde israil örneğinde olduğu gibi vurulsun hepsi. Terörist bunlar. Eniğide olsa çocuğuda olsa vurulsun. Bakın nasıl kesilecek gösteriler.
Emmi vurulsun da
Bu dediklerini yapanları şimdi asit kuyusu faili meçhul masalları ile silivriye doldurdunuz
pkk dan kendilerine sıkıntı yaratan komutanların listesini isteyip onları da silivriye doldurdunuz
bunları abd israil besliyor diyorsun, lakin ordu içindeki abd ve nato karşıtı subayları da komplolarla silivriye doldurdunuz. ( bu subayların listesini de abd verdi tayyibe bkz. vikiliks belgeleri )
nasıl olacak bu işler
İlgili olabilecek konular
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024
21 Eyl. 2024, 12:46 prodersler
018921 Eyl. 2024, 12:47
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065516 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
081628 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1122928 May. 2023, 14:11
fdiker -
Güncelleme: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
15 Mar. 2023, 10:41 miratcenk
099415 Mar. 2023, 10:42
miratcenk -
Fotografik Gündem, Bölüm: 04, Konu:
17 Oca. 2023, 10:24 miratcenk
062417 Oca. 2023, 10:24
miratcenk -
E Devlet İletişim Bilgilerini Güncelleme E Devlet
05 Eyl. 2022, 17:51 prodersler
098905 Eyl. 2022, 17:51
prodersler -