Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
Bir tane de denetçi gördüm.
Tomma dedik yalan oldu,kaldık dımdızlak kuru bir üye.
'''değerlendirdik işte fotonu ne sanıyosunki destanlar yarattığını ne ışığı ne kadrajından bahsediyosunki ne ışık var ne de adam gibi bi kadraj ya fotolarına baktımda ya hayat bukadar karanlıkmı bukadar iç dararltıcımı ne yanı yoksa senin ruh ahlinmi bu yaptıkların makıneyle cek sora raw dyosun bunun amacı üzerinde oynamak işte her fotnlada oynamışın ne analamı kalıyo ozaman ışıkla üzerinde oynadırtan sora anlamıyorum kendini gercekten iyi fotocumu sanıyosun hayat senin fotolarındaki kadar iç karartıcı gizemli hava oluşturma dan ibaretmi yoksa daha basit ve alınmı ne yaptınkisen nebunlar'''
o kadar imleç gezdirdim kurulan cümle üzerinde, bir linke denk gelemedim heyhat...
Özel bu özel
Ne yaptım ben dedim sonra.Aman Allah'ım.
Vurdum kendimi yerden yere,bunca yıl dedim boşa uğraşmışım.
Akıntıya dedim,kürek çekmişim.
Hele ki bu cümleden( yaptınkisen nebunlar) kendimi yeniden değerlendirdim.
Daha önce de 'delik' fotoğrafına ''aaa ne kadar hoş bir delik ama içi boş,tıpkı senin gibi'' demişlerdi ama o kadar koymamıştı.
Ama,ama bu cümle tüm hayatımı değiştirdi.
neki o yazı kim yazmış kime yazmış gizli link neden yok of allahım harmanci hocam çatlatırsınız siz adamı..
tatar amca kak gidek ben böyle merak ederek yaşayamam
oleyyy oleyyyy Sivaassssssssporrrrr
gönüllerin şampiyonu sivasspor bu sefer başardı....
geçen sene yatmasalarda febeş maçında şimdi görecektiniz sivassporu.
artık fener daha kolay kolay toparlayamaz
hey gidi gunler hey...
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224814 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139709 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -