Fotoğrafçılık Forumları
Günün Fotografı Ve Eleştirisi
nevi sahsına munhasır kriterlele seçilen bir fotograf ve bri yorumdan oluşacak bir topictir. Bizim ekip tarafından seçilecek olup günlük sadece bi tane yorum bi tanede fotograf secilecektir. Sizlerde yorumlayacaksınız.
Amacımız galerideki teknik sıkıntıyı bahane gostererek eleştiriyi oraya yazmak yerine fotografı buraya koymaktan ibarettir..
ne ki bu ki?
Sigara söndürme yöntemlerinin anlatıldığı,son derece sosyolojik faideleri bulunan bir eser.
t_yaman da bu bilgiden payını almış,kendisini de kuyluyorum
Leylek olmak serisinin 3. fotoğrafını yükledim umarım onay alır.
Tarantino gibi sondan başlayıp başa doğru kurguladığım bir seri oldu.
du bakalım.
Sevgili NF dostları şimdi de sizlerle uzun süre etkisinden kurtulamadığım bir çalışmayı paylaşmak istiyorum lakin öncesinde bu eseri ortaya koyan kıllanıcıyı şiddetle kuyluyorum.Nitekim fotoğraf altında da nasıl kuyladığımı göreceksiniz.
Eser
Erdal Kınacı geldi aklıma...
O da doktor olmasının avantajı ile donla falan akıl hastalarını çekiyordu. Hep soğuk bakmışımdır kendisine sevemedim bir türlü doktor olmasının avantajı ile fakir gariban hasta insanları kullandığını düşünmüşümdür hep istediği kadar güzel fotoğraf çeksin NG yarışmasında dereceye girsin umurumda değil bana göre etik değil yapılan iş.
Teşekkürler Harmancı ilk defa kuylanıyorum. Hoş bir duyguymuş, tatminkar oldum.
Bir fotoğraf sanatçısının gözünden derinlik ve kompozisyon üzerine ibret verici sözler
Konuşamadım gülüyorum ama harmancı hocamın son sözüne ''ibret verici''
topiği biz actık ekmegini siz yiyorsunuz
İlgili olabilecek konular
-
Sevgililer Gününe Özel Vektörel Resimler
14 Şub. 2017, 14:20 prodersler
0224914 Şub. 2017, 14:20
zbkdygn -
Sevgililer Gününe Özel Jpg Resimler
09 Nis. 2016, 13:35 prodersler
0139809 Nis. 2016, 13:36
zbkdygn -