Fotoğrafçılık Forumları
Grand Scenic Sorunsalı
hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.
emmi arabayı fırça ile yıkatma çizilir
fırçasız köpük ile yıkatma, o köpük ilacı çok keskin olduğundan boyayı gevretir
sünger hiç sürme zati arabaya daha çok çizer
emmi 1,6 dci 130 besili beygir gücünde olanı çıkacak imiş edc fitesli
keza edc yi test eden uzmanlı kişiler dsg den daha iyi olduğunu beyan ve arz etmekte
emmi bekle edc li al . keza 130 beygirde avantaj gibi görünmekte. lain bilinmez emmi.
nalit devam etmekte emmi. benim arabayı cumadan beri satamamaktalar. keza benim nüfuz cüzdanı eski olduğundan sistemde görünmemekte imiş, cumadan beri uğraşmaktayız. sonunda sattık emme.
emmi kesinlikle otomatik fitesli al. ben bilsem çıkceğini kesin beklerdim.
emmi eskiden otamatiği sevmez idim.
bir adet fiat brava bir de kia clarus um var idi otamatik mahiyetinde.
clarus 2,0 motur benzinli idi. brava 1,6 motur benzinli idi lakin brava havada karada yer idi capitali.
mamafih yeni otamatikler iyidir belki.
geçende müvekkil i30 otamatik dizel almış mahkemeden tükana kadar sürmüş idim.
rahat gelmiş idi. lakin 4 fiteslidir o eski mantalite.
lakin emmi amerikada bütün arabalar 4 fites imiş. fites aralıkları uzun olanda daha devirli ve performanslı olanda imiş. lakin yakıt artanda tabi. 6 fites iyidir otomatik bazımnda.
evet emmi 6 iyidir.
keza eski otamatikler hep 4 idi.
şimdi 5 bile yetmemekte yüksek hızlarda.
lakin otamatiğin de gıcık olduğu noktalar var emmi.
park ederkene filan analok vitesli gibi hassas haraket ettiremiyorsun arabayı. depreç olmadığı için.
keza yokuş çıkarkende arada bir cinsleşir idi.
keza bizim bacanak otamatik toyata almış idi. geri viteste yokuş çıkmamakta imiş araba. yokuşlu yerlerde park eedememekte imiş ankara kırsalında.
keza yazın çeşmeye tatile giderken otamatik fites bozulup yolda kalınca deniştirdi düz toyata aldı.
kim otomatik al demişki ona. emmi sen senikin otomatiğini al denişir gullanırız. veya kompile değişiriz. lakin ben otomatik fitesciyim.
toyatolarda 5 kişi binende direksondan sesler gelmekte imiş.
muyittinakepe de dedi toyata iyi diye.
lakin ben hiç sevmedim emmi toyatayı ve sair capon dahil çekik gözlüleri.
konsoldaki malzelemer bile nokia telefonların gümüş kaplamasına benziyor sanki az sonra soyulmaya başlayacak gibi
keza çocukluğundan berli apık sapık ejderha fiğürleriyle büyüyen bir nesilden capon olsa dahi adam gibi tasarım beklememek gerek emmi.
lakin sikenikin konsol kısmısı da çok boş gibi durmuyor mu emmi ?
bu ara nedense hep sana katılmaktayım emmi. 5008 in yanında konsol bomboş gibi idi emmi. sankim hiçbir şey yok gibi gelmekte idi bana. sade bir tasarım. 5008 ön penel mikemmel.
fransız kefereleri kendi içlerinde de çeşit çeşit demekki emmi.
lakin konsolu düğme manyağı yapan tasarım anlayışıda hoş deyil emmi.
emmi bence her kontrolün aynı manuyel düymesi olsun. analok olsun senin anlıycağın dilden. keza digitalda hoş olmamakta.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3266021 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-
S&b Agrandizör İçin Kontrast Filtreleri