Fotoğrafçılık Forumları
Grand Scenic Sorunsalı
hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.
emmiler ne kadar tutucu ve muhafazakar ütopiksiniz siz.
keza renonun otamatik fitesi iyi değil diyende kimdir.
neyse biri memur kentli zaten tutucu olması normal.
etikisi taşralı zaten şeheri tv de görmüş o da normal.
lakin tutucu olmak bana yakışmaz.
bacanağın toyatası var idi otamatik fites bozuldu.
keza müvekkilin s320 mercedes var idi 3.senesinde otamatik fites bozuldu 30 bin tl ye yakın masraf tuttu.
keza bizim avkat arkadaşın meganesi var otamatik fites 2005 model.
hala bozulmadı biniyor.
netekim rokomettin emmi bu edc denilen çift kavramalı otamatik fites keza 6 fites. ww nin dsg sine denk gelmekte.
eskiden doğan L nin arkasında 5 vites diye yazar idi italik harf mertebesinde. keza taşrasalbey de sikenikin arkasına 6 vites diye yazdırabilir.
bence "müvekkilim saolsun" yazdırması isabet olur..
emmi tutuculuk değil.. bildiğimden söylüyorum..
aklı olan otomatik vites reno almaz..
bak başka şeyi bilmem bunu iyi biliyom..
dusterinde otomatiği çıkmamış sabah uğradım sordum..
ama deri döşemenin konforunu annamış değilim..
kışın dondurur yazın yakar adamın kıçını.. ısıtma mısıtma bi yere kadar..
ama çözümü var allahtan..
kaplan desenli peluş döşeme kılıfları var.. biraz erotik bi duruş sergiliyo ama ossun..
aynı kumaştan bide göğüsün üzerine parça kestirdin mi tam olur..
arka bagaj kapağının üzerine örgüden karpız dilimi koymana bile gerek kalmıyo.. denedik zamanında
biz gelenek görenek nedir biliriz..
türkiyenin merkezindeyiz diye özümüzü unutmadık..
bÖYLE TEKNOLOCİK ARAÇLARI ASYANIN kırsalında bozkırında yaşayan keza büyük ihtimalle köyde doğmuş lakin köyde büyümüş, yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra şehire kapağı atmış kişilere satmamak gerek.
keza istanbulun asya yakasında oturanlara dahi satmamak gerek.
keza haspel kader para bulup böyle anlamadığı araçları alanda araç içinde kaplanlı ambiyans oluşturmakta ve bunu erotik sanmaktalar.
sizin erotizim anlayışınız bumudur emmiler.
memlekette erotizimin niye sıçrama yapıp ilerlemediği anlaşılmakta keza.
gece aerobiği ile dimağı yıkanmış bir nesli böyle hakir görmen hiç hoş değil..
cine5in şifresini çözmek için televizyonu ters çevirip saç spreyini konvansiyonel bir çözüm haline getiren nesli bir anda silip atamazsın..
bu memleketin gerçekleri bunlar..
bide şeyi diyim sana emmi..
mercedes vaneoyu almaktan son anda vazgeçtim..
adam helal süt emmiş biriymişte kaporayı 1 hafta sonrada olsa geri verdi..
sebebide şu.. alatın motorunda en ufak bi tamirat yapmak için bile lifte alıp
motoru alttan indirmen gerekiyomuş..
mesela müşür değiştirecen.. yada kayışı yenileyecen.. motor inecek.. çarası yok.. iniversin motor nolurki diyecen.. yok emmi bize gelmez.. yarın öbürgün kötaya merkez ordan altındeş dolaylarına gitmek gerekecek.. yolda kayış koptu neeedecen.. sorarım sana neeedecen.. fellik fellik mercedescimi arayacan.. lifte alınması için çektirecen mi aracı.. normal arabalarda gelir yediyirmidört yol yardım iki dakkada değiştirir kayışını gider...
opelde başıma geldi konyaya girişte.. hem valla hem billa.. geldi opelciler kayışı değiştirdi gitti.. bende yoluma gittim konya üzerinden alanya mukabili
onuda yaz aklının bi ucuna..
kaplan desenli peluş döşemeyle de klimasız arabada alanyada ne gezilir amma.
Yazdıklarım nere gitti emmiler. Yazık günah mukabili. O kadarda döşenmiş idim. Keza çok sıkıştım tekrar yazamıyciim.
yarın bu saatlerde zor bulursunuz beni
kıymetimi bilmediniz keza
peluş mukabili döşeme sanırsam ancak doğan seleçarpılarda opsiyonel donanım arasında idi. ön cam peluşu için ayrıca para ödemek gerekmekte idi sanırım.
bide araba duranda böyle kafasını sallayan köpekler var idi standart donanım mukabili.
neyse konuya gelleim. gece ayrobiği değil gece cimlastığı olacak idi. noko emmi yannış hatırlamakta. bişey deha dı alaman işi böyle açılması saçımalı çin çin li minçinli bişey vardı.ı
emmiler araba on numara. okyanus sana tasviye ederim. donanım senni standardının üstünde ama al genede.
çinn şinn çinn (meyvalı içerikli) vardı emmi rengarenkli, içlerindeki esimer gız da TR idi lakin..
emmi kültürlü adamsın emmi.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-