Fotoğrafçılık Forumları
Görmek Değer Vermektir
bu konuyu düşündüren, akla getiren, anımsatan bir fikir lazım. bu konuyu fotoğrafa çevirmek gerekirse ne yapabiliriz ?
rasgele fotoğraf çekmeye alışık olduğumdan iş konu çıkarmaya gelince aklıma hiç bişe gelmiyor yahu
Makara;
Galeriye gir, güzel bir foto seç. Kopyala onu, sonra PS de aç. Bir iki işlem yap ne bileyim pozlamayı düşür azıcık mesela. Ufak bir de kırpma yap. Sonra yolla gitsin. Yakalanırsan "yeniden yorumladım ben bunu" filan dersin, daha önce bu sitede denemesi yapıldı bunun, fikir oradan. Zaten yakalarsa bir Gaijin yakalar o da artık şansına. Ha sahi bir de mgirgin yakalayabilir, bak o zaman "ben istedim bir göz Allah verdi iki göz" olur, ona göre.
işte sitemizin kötü yanı yüksek çözünürlükte değil fotolar
yoksa onuda düşündüm.
dükkan senin diyosunuz yani
eğer bu parayı kazanırsam hemen 5 tane bilezik alcam
artanla da makro objektif
Derdin oysa halledilir. Fractals Genuine diye bir program vardı. Düşük çözünürlükteki fotoğrafların görüntüsünü bozmadan çözünürlüğü yükseltiyor.
fotoşop yapamıyosa ki zaten böle bişeyi hiçbir programın yapacağını sanmıyorum diğerleri de yapamaz kanımca
çünü piksel çekim büyütünce pc tahmini piksel atıyo görüntü kalitesi mecburen düşüyo
tahmini atmıcakta yapcak makina ?
ben pc olsam bende kafadan atardım.
ancak bir yolu var ;
önce ufak yani kendi boyunda digital baskıda çıktısını alcan sonra o çıktıyı güzel ışık altında uygun objektifle makro çekicen. hiç bozmadan büyüyo
Yok Fractals epey başarılı. Hatta biri 4 MP fotoları bunla büyüterek sergi bile açmıştı. En nihayetinde senin yaptığın gibi hiç olmaz bence, sanki sen tekrar çekince araya detaymı atıyon? Program interpolasyon yapıyor tabi, iki piksel arasındaki geçişe göre renk ve ton içeren piksel atıp detay veriyor, ama tabi bir yere kadar.
Acaba kadraja alan, çekilecek konuyu bulan program varmıdır?
yoktur tabiki dicem sen ona da bi program ismi bulcan
Makara; Bilezik ne için anlamadım ben onu
Remi
valide beni evlendirmekte kararlı kaç gündür bilezik diyor başka bişe demiyor.
eskidendi o işler şimdi bilezik milezik olayı yok diyorum ama dinlemiyor.
İlgili olabilecek konular
-
Podcast - Magnum'sa Eğer Herşeye Değer...
25 Eyl. 2020, 08:28 miratcenk
0149025 Eyl. 2020, 08:29
miratcenk -
-
En Keskin-net Kare Hangi Diyafram Değernde Alınır?
16 Eki. 2016, 13:45 onurkose1453
4272217 Eki. 2016, 16:10
onurkose1453 -
Manzara Çekimlerinde Diyafram - Enstantane Değeri?
11 Oca. 2016, 01:23 onurkose1453
1275311 Oca. 2016, 20:45
ercan43 -