pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Fuara Kimler Gelcek.

Arkideşle;
Fuara kimler gelcek kimler gelmice.
ben ctesi saat 13-14 arası olurum orda.
bi bağlantı guruven gali.
benim tel :0542 3619420.
kayıtlı pek çok hatta tüm telefonlarım silindi. daha doğrusu telefonumu değiştirince eski telefonda kaldı.
kydedin beni. mesaj atın bende sizi gaydedem.

Tarih: 16 Nisan 2009, 23:40 - İp: 88.***.**1.214
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

okyanus abi de konuyu iyi değiştirdi ha... evlilik mevlilik... güpegündüz pembe ve minik bir arabaya binmiş, bir de magazine yakalanmış... olmadı şimdi...

az önce bubamlar memleketten döndü, osmaniye de baklava dondurma ucuzdur diye gelirken almışlar bana, gecenin bu vakti indirdim mideye, e bende göbek olmayacak da kimde olacak , " sol " cu burjuvada mı olacak ? yaman abi

Tarih: 21 Nisan 2009, 00:50 - İp: 78.***.**0.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tamam.

Tarih: 21 Nisan 2009, 00:52 - İp: 88.***.**2.125
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pazaremmi hava iyi ise yarın kelvin denemeleri yap orada,yolla sonrada bakalım..
Yanlış ayarlardan yapma o ayrı iş zati..Rakamlar ile oyna..

Tarih: 21 Nisan 2009, 00:53 - İp: 85.***.**2.120
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sene 98 filan.
Kumköy abi bilir Ayaspaşa rus lokantası var gümüşsuyunda. Ahmet hakan yan masada şarap içiyordu. Kameralı cep tel olsa çekecektim ama o zaman daha icat olunmamıştı. Nokia 2110 vardı bende. Anteni çekmeli uzamalı.
Kanal7 de çalışıyordu o zamanlar.
Bende pazarbeyin hemşerisinin yanında çalışırdım.
150 milyon mayış ve 10 milyon civarında da sodekso tikıt alırdım. Sikortam da var idi. Tam evlenilecek adamdım.

Tarih: 21 Nisan 2009, 00:56 - İp: 78.***.**8.86
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İyi para o devirde, dur yaa zelzeleden evvel imiş, az para vermişler sana okyanus maaş mertebeni..

Kaç sene var emekliliğine kanun gereği ki?..

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:00 - İp: 85.***.**2.120
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

15 Sene sigorta var abi.
Bu ay 36 aylık yapılandırmanın son taksidini ödüyorum.
Sigortaya da kuruş borcum kalmıyor.
7 bin gün falan ediyor. Ama beklemek gerekiyor yaşlandırmadan etmiyorlar emekli.
Zaten bir emekli olsam kadehi şişeyi kırarım o gün.

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:04 - İp: 78.***.**8.86
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yapar o. En sevmediğim insanlar münafıklardır zaten. Burdaki münafik dini tabir olarak değildir. Demirel mesela. Yıllarca sağcıyım diye yedi milleti. Göründüğün gibi ol .
BEnim ilk telefonum motorola idi. Yımırta gibi bişeydi. Mavi hemde. Ay ne çirkindi öyle. BEnim sikorta 10 yıl olunder. Hiç aksatmam günü gününe yatırırım.
Bizim sağlık sikortası yoktu. Tam 4 sene mücadele ettim. Sonnuda zorla yaptırdım. HErkeş teşekkür etti bana. Gördüğünüz gibi hayatım mücadele binim. Büyük adamım ben.

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:11 - İp: 88.***.**2.125
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Aman sağlık güvenceniz olsun yoksa işiniz iş..Föy de alıp saklayın biryerde bulunsun..

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:13 - İp: 85.***.**2.120
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

he öyle olmalı pazaremmi, bak kültür bakanı da özüne dönüyor ...

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:16 - İp: 78.***.**0.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

döner döner. Fujiciğim RP li birisi anlattı. O zamannın derin devleti demiş içinizde bizden 2 kişi olcek kabinide. İsimlerini söylemedi onların. Ama onlar derin devletin adamları imiş. Anlatabildimmi. Korkcen böylelerinden.
Kumköy abi sigortam yokken tam 3 tane ameliyat yaptırdım. HEpsi cebimden gitti. Az para değil bi amelyat.

Tarih: 21 Nisan 2009, 01:21 - İp: 88.***.**2.125