Fotoğrafçılık Forumları
Fuara Kimler Gelcek.
Arkideşle;
Fuara kimler gelcek kimler gelmice.
ben ctesi saat 13-14 arası olurum orda.
bi bağlantı guruven gali.
benim tel :0542 3619420.
kayıtlı pek çok hatta tüm telefonlarım silindi. daha doğrusu telefonumu değiştirince eski telefonda kaldı.
kydedin beni. mesaj atın bende sizi gaydedem.
Pelin Batu Ahmet Hakan ın sevgilisiymiş.
Ama ayrılmışlar.
Ahmet Hakanın önceki sevgilileri de Zeynep Tunuslu ve Nilüfermiş.
Sakal bıraksak bizede aynısı olur mu ?
SAnmam okayanus. Bulabilmen için öncelikle İslamcı görünmen, sonrada kendi tabiri ile dönmen lazım. DÖneklik yakışmaz pembe arabalı abimize.
Hem ben sevmem böyle ikili oynayan adamları. İp gibi olceksiniz dümdüz. BAk bana neysem o. BAk sana neysen o. Öyle ıbıdık zıbıdık olmıcek.DEmi kumköy abi.
Doğru dersin pazaremmi..Zamanında millet meşhur olmak için neler yapardı gali..
Yahu adam gibi evlenip neden uzun süreli yuva kurmaz ki insanlar..Gençlerde bunları görüyor tvde magazinde, TR nereye gidiyor bakalım..
Corc kloney de rahmetli ayan ısıgın oğlu diyorlar, benziyorda ama..
Abi düşününce gerçekten çok cazip. Para var. Şöhret var. Çıtır çıtır kızlar var. 3-5 ay onunla 3-5 ay bununla. Afedersin kelpler gibi yani.
Ancak sonları perişanlık tabiki. Bi yuvanın çocuğun verdiği hazzı nasıl vercek o çıtırlar.
HEle kadınlar için daha kötü. Şimdi vücut yerinde. Emme yarın 30 u geçince başlıcek çökmeye. Sonrası bunalım ve intihar.
Geçenlerde bir davette serpili kimse tanıyamamış, estetik yüzünden..Halbuki ne elletirsin,güzel kadındı o da zamanında minyon idi..Fotoğraflarım var kilyosta zati çekilen ..Film çekimi mertebesinde..
Tramvay sıkışık olmasaydı görürdün analogları vagonda emmi..Mimar efendi de görürdü..Selam söyledi sana da inince son durakta..
gördüm ben merak etme. Serpil kime elletmiş anlamadım.
Estetik oldu ya,geçende sen yazmıştın..Sıkaynır alayımda taratırım bari yollarım o zaman..
İlgili olabilecek konular
-
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
031809 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
063116 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
078928 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Cüneyt Arkın Hayatını?kaybetti Cüneyt Arkın Kimdir?
28 Haz. 2022, 21:38 prodersler
073528 Haz. 2022, 21:39
prodersler -
Kimlik Numarasına Kısıtlama Koyma E Devlet Adınıza
30 May. 2022, 23:24 prodersler
073330 May. 2022, 23:24
prodersler -