Fotoğrafçılık Forumları
Şİmdi moda fecabook üye olanlar varsa beni ekleyebilirler adım
Potera Fotograf
potera benim taksim buluşması konum nerde sen gördün mü?
bulusmussun bitmiş,daha ne topici.
isim potera soyısım fotografmı??
ailen potera diye bir isim verdgine gore senı pek sevmıyorlar galiba
topiğim kumpasa geldi. Baltalıtalr. Kasıtlı kufurleşerek silinmesini sagladılar. Dun ben yoktum. Bilen biri anlatsın?
bilenler bilmeyenlere anlatsın,yenı yuvan burası heralde..poteraya iyi kira veriyosun anlasılan..
en son baktıgımda anlam veremedigim birşekilde yuvarlak sekilli nesneler uzerınden yuruyordu topic.
sonra biri ciddi kufurler sallamaya basladı.
fdikerin kafasına gelmiş iki tanesi.topu kesti oda.
e topda gidince dagıldı herkes.
bilen bilir ya da bilmez. Hep kendimi ateşe atmışımdır biseyerin duzelmesi için. Dün demekki küfürler olmuş. Olmasaydı keşke. Ama ben o kadar sayfa yazı yazdım ve kontrolu elden bırakmadık. İki saat uzak kaldık birbirlerine düşmüşler.
Ne yapmak gerekir bilmiyrum. Okyanusa yazık oldu. Kıskanç bakışların nazarıan geldi ilişkimiz. Bundan sonra özel ilşkilerimin fotograflarını siteye yuklemicem.
Bir iki çalıntı fotograf sahibi adam bulsakda iki makaraya sarsak. Ya da yeni üeye gelsede bişeyler sorsa. Vakit gecmiyor.
Çalıntı fotografım yok ama artık silinti bir topiğim var Magdurum ben.. oyuncağı elinden alınmış bir cocugum ben. Oyuncaklarımı geri verin bana..
dogru okyanusun adı cıktı artık kimse topicine almaz.
senın silintin bir degil iki degil,onlardan sana hayır gelmez..
sende makine alamıyorum topici ac dıyorum ben.
35 sayfası garantı var.
--
aydınlatma sistemlerinde,yada ısıtma yontemlerinde topic ac,bahcenede domates ekersin
kont ne oldu topiğine gerçekten
topik ışınlandı, kont efkardan üzüntüden perişan
kim kime küfür etti ?
haberim yok abi. Kİm kime etti bilmiyorum. Ama topiğin kapanmasını isteyen gücçler tarafından olacagı ihitmalini hala sıcak tutuyorum. İşin icinde iş var gibi. Bilen biri anlatsın. Bu bir skandal..
İlgili olabilecek konular
-
Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme Dondurma
25 Tem. 2022, 12:01 prodersler
0113025 Tem. 2022, 12:01
prodersler -
Facebook'tan Video İndirme Programsız, Eklentisiz
13 Eyl. 2018, 14:41 prodersler
0335413 Eyl. 2018, 14:41
prodersler -
-
Facebook Fotoğrafçı Kapak Şablonları