harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yola memlekete gitçem diyor baksana,şimdiden..

Tarih: 14 Eylül 2010, 21:33 - İp: 88.***.**2.151
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

pazarbey geçerken benide al demek istemedim.....kocaman gönlüne sağlık çok gezdirdin,severek çok zahmetlerimizi çektin.....komşu vilayet mukabili ev sahipliği yapmak iktiza ederse,bu görevi deruhte etmekten mütehassis olurum...

Tarih: 14 Eylül 2010, 21:35 - İp: 88.***.**9.82
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

adam başka yerden geliyor işitmedin mi gali..teslime işi var keza..

Tarih: 14 Eylül 2010, 21:47 - İp: 88.***.**2.151
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Vah vah garibanlar..

Mendil açın bari..

Bi yanınıza aydın doğanı bir yanınıza koçları bir yanınıza da çölaşan efendileri alın..

Yeni camii tavsiye ederim..

Her zaman kalabalık olur.

Okyanus emmi öyle sallıyorsun ki senin bir günde kazandığın parayı bile ben yemeden içmeden para biriktirsem ancak on ayda kazanabilirm..

Zaten hangi solcuyayla taratışmaya girsem ilk söyledikleri onların gemicikleri var onların sarayları var..Kendilerinin açlıktan ağızları kokuyor ya..Sevsinler sizin robin hudluğunuzu..

Ama haklısınız ..Yıllarca ülkenin yemediğiniz çoluğunuza çocuğunuza yedirmediğiniz bir karış toprağı kalmadı .

Öyle ya o topraklartın hepsi siz ve sizin gibi düşünen aydın kesimin, üst tabakanın hakkıydı.

Ne demek koyunlar ile çobanlar aynı sofrada yemek yiyecekmiş..Koyunlar her zaman koyun olmalıydı.Onlar buldukları bir avuç otla doyabilirdi.

Ama öyle değil artık, öyle de olmadı.

Sizler göbeklerinizi kaşırken o koyunlar çoban olma erdemliğini gösterdiler..Çok acı çektiler.Çok çalıştılar ve çoban olmayı başardılar.Ve dahası geride kalan her koyuna da çoban olkmayı öğrettiler..E haliyle şimdi sizlerin uykusu kaçacaktır tabi..

Kaçmalıdır da.Etlerini çiğ çiğ yediğiniz o koyunlar artık siz yüksek tabakanın yüksek beylerinden yıllarca onlara salladığınız kırbaçların hesabını sormaya hazırlanıyor.

Onun için asıl sizin o saydığınız milyon dolarların bilmem kaç kat katları o sahil kesimlerinde Cobanların Hakimiyeti Partisinde mekan bulmaktadır.

Ha elbette bizim dinimiz sakın ha zengin olmayın..Sakın ha çalışmayın diyor değil mi...

RTE'nin belediye başkanı bile olmadan önce ailesinden kalan mirası ile beraber kaç fabrikaya ortak olduğunu siz niye arştıracakmışsiınız ki..

Faize bile girer diye parasını bankalra yatırmayan, yatırsa dahi sadece vadesis yatıran bir insanın yetim hakkı yediğini, çaldığını çırptığını söylemek sadece bizde size karşı acıyla gülmeye sebebiyet verecektir.

O çalsa çalsa sizin köpeklerinizin kedilerinizin mamalarından , veteriner masraflarından çalmıştır(!)..

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:00 - İp: 88.***.**9.82
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

vay hayin okyanus vay. demek o kadar para gazanmaktasın ha.
emmi şileye gitcez full araba mukabili.

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:02 - İp: 78.***.**5.179
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ne zaman gidiyonuz emmi

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:06 - İp: 88.***.**9.82
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

19 unda. akraba mukabili.
okyanus emmi karikatör topiğine haciz şiyseni ekledim.

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:09 - İp: 78.***.**5.179
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Maalesef yokum emmi..

Dava mava yok para mara da yok..

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:12 - İp: 88.***.**9.82
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

canın sağolsun.

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:14 - İp: 78.***.**5.179
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

biz burda aylık 100 TL taksitle fot.makinesi almaya çalışıyoruz.
onunda taksitlerini düzenli ödemeye niyetim yok zaten.

Tarih: 14 Eylül 2010, 22:15 - İp: 88.***.**8.228