harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ense göçüm sebebimiz farklı emmi. burjuvasal durum.
putik otel neymiş öğrendim hem.

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:06 - İp: 78.***.**5.179
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Kime sormuşlar ensen niye kalın deyyi

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:08 - İp: 78.***.**9.44
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gargamel dün telezona çıktı. darbeciler yargılanamaz dedi. likkokul çocuğu gibi bişeyleri ezberden okur eda ile. sankim bireliri ezberletmiş gibi idi. hem çok durgun idi tüm hayırcılar gibi. keza harmancıda heryannam ağrımakta demekte idi. okyanusta beter duurumdadır.

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:08 - İp: 78.***.**5.179
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Turgutlu 1 puanla önde emmi 49.9 evet 50.1 HAYIR

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:13 - İp: 78.***.**9.44
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi ne diyecektim unuttum.
neyse yine de unutmadıklarımdan bir potbori yapıyım ben sana.

eminağaoğlu doğruları söyledi. hukuki manada 12 eylülden hesap sormak gibi bir durum imkansız ötesidir netekim.
lakin bizim ilkokuldan terk anayasa profları anlamaz bunu.
Keza eğitim düzeyi arttıkça hayır oyları da artmakta imiş. Lakin sadece üniversite mezunları oy kullansa akape barajı da aşamıyor imiş.
Emmiler sakın eğitim seviyenizi yükseltmeyin. Yoksa sonra bizim gibi olursunuz.

Benim için herşey güllük gülistanlık emmi. Siyasal ve sosyolojik bağlam mertebesinde bu millete seven yarandığına göre aynı prensibi ekonomik olarak benimseyerek tatbik safhasına geçtim artık toplum nezlinde.
Bol kazançlı günler sponsor emmi.

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:24 - İp: 88.***.**8.228
okyanus.
okyanus. (üye)

GÜNÜN SORUSU: İktidar; kaçak yapılaşmanın gırla gittiği, yoksulluğun tavana vurduğu İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinden yüzde 85,63 “Evet” oyu çıkartırken, ekonomik ve kültürel açıdan daha donanımlı insanların yaşadığı Beşiktaş’ta yüzde 22’de kalmış.

Soru basit: Siz bu iktidarın yerinde olsanız, yoksulluğu artırmaz mısınız?

Tarih: 14 Eylül 2010, 13:50 - İp: 88.***.**8.228
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Afferin kocum iyi laf ediyorsun.Ya zaten hersey belli ama islerine gelmiyo.Garipleri din somurusune kurban verdik maalesef.Islam boyle bisey iste ne kadar icine cok dalarsan Araplara benzemeye basliyosun.Ya diktatorluk yada Krallik gibi bir sisteme dogru...Basi kapalilar basi kapalilari,aciklarda aciklari destekliyo iste olay bu kadar basit bizim ulkemizde...Fakirlerede allah dinden cok akil fikir versin yani ne diyeyim o kadar perisan haldeler ve bizide perisan etmek niyetindeler.Araba gorur hani bende yok diye taslar ya o misal...Cehaletle basa cikilmaz yorma kendini.Koyun gibi gudulsun deyyuslar gram aciyorsam...

Tarih: 14 Eylül 2010, 14:41 - İp: 221.***.**6.23
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Okyanus emmi al bendende aynı fikirdeyiz. Bundan sona bende bu materyalist düşünce tarzımı terketçem. Toplumsal kalkınmamış. Bana ne herkeş gibi bende kendime müslüman olcem galikin Bireysel menfaatlerimi toplum menfaatlerinin önünde tutçem gali.

Tarih: 14 Eylül 2010, 15:52 - İp: 78.***.**9.44
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Bir de şöyle bakın olaya..

Ülkenin en zenginleri en tuzu kuruları en yargıçları en paşaları hep sahilleri batı sahillerini satın almışlardır..Karadeniz denizi nispeten soğuk olduğu için oralara teveccüh göstermemişlerdir.

Yani Türkiye Nüfusunun %20 si zengin üst tabakayı oluşturuyor.Geri kalan taban ise ne yazık sıradan Anadolu insanı.

Burdan hareketle cehape zengin olan elit kesmin zurnasını çalıyor, akepe ise geri kalan ve gerçek hayatı yaşayan, derdi köpeğinin veteriner masrafları olmayan, derdi çocuğunun okul ayakkabısı olan vatandaşın davulunu çalıyor.

Acaba sizce hangi kesimin sazcısı olmak daha iyi..

Tarih: 14 Eylül 2010, 17:15 - İp: 212.***.**2.137
okyanus.
okyanus. (üye)

Sırtında 12 bin dolarlık gömlekle karının barnağında 65 bin liralık yüzükle oğulların 2 milyon dolarlık gemiciğiyle, 5 milyon dolarlık villalarda oturup fakir anadolu insanına da ne güzel kavan çalınır emmi.

siz kaval dinlemeye meftun olduktan sonra size kaval çalan çok olur merak etmeyin.
Uyuklarken de beleş sadaka makarnası düşü görmek ne güzel duygudur netekim.

Tarih: 14 Eylül 2010, 17:29 - İp: 88.***.**8.228