Fotoğrafçılık Forumları
Evde Çıkan Karınca Sorunu
eczaneye gidip karınca yemi istedim adam harbi karınca yemi verdi. yok dedim karınca gelmesin diye bişeler yokmu ?
beyaz eroin gibi bir toz verdi. köşelere serptim iki gün bekledim işe yarıyo bitane karınca gelmedi
bir kaç saat önce bir tabak çilek aldım üst kattaki komşumdan. şeker serptim üstüne az önce film takıp izlerken yicektim ki allahtan ışığı açtım
karınca kaynıyo tabaaaaak !!!
başka napabilirim bunlardan kurtulmak için
ooo topic coşmuş ,yetişemedim . evet makara, kutuyu yanıma aldım da yazdım rahat ol sen.
hem, likit bişey bu. suya karıştırılıyor. anlamazsa izah edersin
yalnız söylemezler belki, bana gelme sonra şikayete, dikkatli kullanılması gereken şeyler bunlar, çilekli tabağın etrafına sıkma yani
ben de kıyamam karıncalara ama toplu halde çekilmiyorlar napalım ",teker teker gelin bee"
makara karınca yağı diye bişey var. bi dene istersen. gerçi karınca yağı dediğim kıl dökücü. olsun sen yine bi dene sırtında kollarda felan. bana da haber et
Evvvlen okyanusu kınıyorum. Yakarak cezalandırmak ALlaha mahsustur. Yazık günah. Hiçmi acımadın. Ezip öldürse idin bari. Allahtan kork be vicdansız adam. Sonra haciz mahallinde kaparlar adamı. SEninde ellerinde sigara söndürselerdi keşkem. NE diyim sana. Şikayet etsem kabahatler kanununa muhafelfetten karancayı hayvandan saymazlar. Etme böyle okyanus. ÇIkar aheste aheste. Bi gün biriside seni budayıp oturtur valla.
Makara 2. sözüm sana. Açtığın sorunsallar birazcık ciddi konular olsun canım.
karınca yagı degil o karınca yumurtası yagı,telef etme karıncaları
Arkadaşım sen böcekleri dondururken biz sana birşey dedik mi.
diyalektik düşünürsen ikiside aynı şeydir. ha dondurmuşsun ha yakmışsın.
ikincisi ben komple yakmadım. sadece kanatlarına değdirdim kısa parlementi.
karınca normal karınca haline geri döndü. kanatlı karınca olmak sineklere mahsustur.
karınca yuvasının etrafına çepeçevre öbeklice tuz dök.
Böylece karıncaları öldürmeden oaradan uzaklaşmalarını sağlarsın.
Ölünce zaten insanları karıncalar yiyecek dünyanın kanunu bu, toprak mukabilinde..
Artık arkadaşım nitelemesini kabul etmiyorum. Siz bir canavarsınız.
ŞÖyle düşünün. Bİrisi kolarınızı sigara ile yaksınmı, yoksa bir derin dondurucuya koyup uyku gibi bir ölümeme göndersin. HEm ben onların donu çözülünce canlanacaklarını sandımdı. Allah ALlah.
doğru de mi gajin, o karınca yumurtası yağıydı. makara karıncaları yumurtlat sonra bakalım. bu işi ticarete dökmelisin!
valla bide pahalı meret,
ben olsam yumurtlasınlar diye ne gerekiyosa yapardım..
sonra evi guzellik emrkezine cevirip gelip gecen magdur bayanlara karınca yumurtası yagıyla masaj yapardım..
maksat kederli ve tuylu bayanlarımızın gonlu olsun..
İlgili olabilecek konular
-
Youtube’da Karıncalı Görüntüyü Uzun Pozlama
22 May. 2022, 23:42 yunusealabacak
076822 May. 2022, 23:42
yunusealabacak -
Evde Vesikalık Çekmek İstiyorum
11 Şub. 2020, 14:02 cihat çapa
10485721 Eyl. 2020, 17:10
kadir_150 -
-
Evde Fotoğraflarınızı Basmak İçin Canon Selphy