Fotoğrafçılık Forumları
Evde Çıkan Karınca Sorunu
eczaneye gidip karınca yemi istedim adam harbi karınca yemi verdi. yok dedim karınca gelmesin diye bişeler yokmu ?
beyaz eroin gibi bir toz verdi. köşelere serptim iki gün bekledim işe yarıyo bitane karınca gelmedi
bir kaç saat önce bir tabak çilek aldım üst kattaki komşumdan. şeker serptim üstüne az önce film takıp izlerken yicektim ki allahtan ışığı açtım
karınca kaynıyo tabaaaaak !!!
başka napabilirim bunlardan kurtulmak için
bordürler 80 den kalma
artı
ben senelerimi vermedim bu işe
hayatımda ilk defa kendi evimde yapmağa kalkıştım ve alnımın akıyla bitirdiğime inanıyorum
bu gün dolu yağarkende belgeledim mesela
atma makara.. 80 den kalmaymış
kendin yapıyor olman güzel.. ama işçilik daha iyi olabilir..
becerikli ve akıllı olduğunu iddia eden sendin.. bende dikkat etmen gerekenleri söyledim sadece..
daha önceden böyle bir inşaat işine kalkıştığndan haberimiz olsaydı accık bilgilendirirdik..
kahverengi olanlar çok eski. ben sadece banyoyu ve mutfaktaki tezgah duvarının mermer kare fayanslarını yaptım.
mutfaktaki karınca yuvasını incelerken de şu kedileri farkettim hemencecik çektim
sultan of du dans bak kedilere
nasılda yalıyor yavrusunu yaaaa. deklanşör enstanane ve diyafram sesini duyunca:
annemde gördü 'ah işte ana... ana... ana yüreği' diye kendine pay çıkarmaya çalışıyodu.
sana noluyo ki ? sen bizi hiç yaladınmı ? bir kedi kadar olamadın. dedim susturdum
biraz düşündü 'yalamadım ama kaç senedir çamaşırlarını yıkıyom yemek yapıyom' dedi sora da ben sustum
ben zaten kahverengi olanları söylememiştim.. onlar 80lerden kalma evet.. ben bordür derken banyo duvar seramiklrinin arasındakileri kastetmiştim..
neyse salla .. güle güle otur ..
kedicikleride rahat bırak senin ilk hedefin karıncalar unutma
Noldu biyilojik silahlarınız. Kİmyasal silaha geçtiniz anında.
sonuç nedir şimdi, makara'ya beceriksiz ve akılsız mı diyosunuz ortada kalmasın bişeye bağlayalım bunu. ordan da karınca sorunsalına bağlayalım.
mağara bu arada karınca yağı ne alemde??
eraycanlının anlayışı kıt diyoruz..
dedik işte ne anladıysan o..
bazı deneyler yaptım karıncanın üzerine kolonyağı püskürtünce
yengeç gibi yan yan yürümeğe başlıyor ama bir süre sonra kendini
toparlıyor.
Bencede işçilik zayıf. Özellikle kedilerin olduğu zemin mukabili.
yoncada bir kız var hemi benim köylüm hemi güler yüzlü. tam benim kalemim pekmez gibi kız.
nası güzel bişeyler demeliyim ya? karıncaları ezip yağ yapıp ona hediyemi yolliyim ?
İlgili olabilecek konular
-
Youtube’da Karıncalı Görüntüyü Uzun Pozlama
22 May. 2022, 23:42 yunusealabacak
076822 May. 2022, 23:42
yunusealabacak -
Evde Vesikalık Çekmek İstiyorum
11 Şub. 2020, 14:02 cihat çapa
10485721 Eyl. 2020, 17:10
kadir_150 -
-
Evde Fotoğraflarınızı Basmak İçin Canon Selphy