Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
bazen yanlış meslek seçtüğümü düşünüyorum. Keşke fotografcı yerine dünya starı olsaydım
benim neyim eksik sözcgünü sadece erkekler kullanmalı.
oğlum 2 gündür hasta ateşi yükselip duruyor, keyfim yok keyfim,
dünya starı olsan ne olur olmasan ne? Keyfim yok işte...
ünvan delisi olmuş herkes. Ünvan delisi olmuşun desem bile ünvan delisini ünvan olarak kabul edip yine ünvan delisi oluyor.
Ufacık yetkilerde ayyuka cıkıyor egolar. Azıcık ünvan yetiyor küçük dağları yaratmaya.
-efendim oğlunuz ne iş yapıyor?
-benim oğlum görgü tanığı
-ya sizin kız ne yapar?
-benim kız pasif içici
-baban ne iş yapıyor
-gizli işsiz
Vayyy beeee.. Helal olsun gercekten.
birde özel bir şirkette çalışanlar var. Nerde çalışırsın? Özel bir şirkette bilmem neciyim. Sen maaşını söyle bırak süslü cümleleri.. Esaretini söyle.
Serbest meslek işsiz ve aylak tayfası icin uydurulmuş bir meslek esasında. Aslında meslekde değildir. Aslında sadece serbesttir.
ooo çok iyi.
atakan,
Geçmiş olsun. Diş çıkarma dönemi ise bu sıcak günlerde normal sayılabilir. Göstermek lazım.
fotoğrafa resim denilmesine aşırı tepki gosterenler var. Nerdeyse resim diyenleri boğazlayacak. Acemice bir hareket. Acemice ve yersiz bir tepki. Bunun yerine iki bardak çekirdek alıp çintse daha iyi.
(atakan geçmiş olsun)
merson hocam diş çıkartma dönemindeyiz, doktora götürdük 2 ihtimalli bir sonuca ulaştı ya diş çıkarıyor ya da boğaz enfeksiyonu dedi.
Sürekli ıslak bezlerle ateşini alıp, günde 4-5 kez duşa sokuyoruz.
Ateş düşürücü şurupları var.
Acilden Antibiyotik verdiler netten araştırdım 1 yaşın altındakilere antibiyotik zararlıymış kendi doktoruna daha sordum vermeyin dedi
Zormuş bu işler...
2 gündür evin neşesi kaçtı, meğerse ne kadar da neşe getirmiş evimize farkında olmadan....
kontrast sağol dostum,
insallah çabuk atlatırız, sıkıntıdan ağzımın kenarında kocaman sivilce çıktı 1 günde. Şimdi anlıyorum anne baba olmayı...
Hani birisi çıkıp deseki ya senin vücudundan bir parça kesip çocuğuna vereceğiz iyileşecek 1 sn bile düşünmeden yapacağım ama ufak çocuklarda yapılabilecek fazla birşey yok dediğim gibi ateşi takip edip düşürmeye çalışıyoruz, beklemekten başka bişey yapamamak insanı çok geriyor...
Hepimiz böyle büyüdük, ufak tefek hastalandık ama evlat olunca insanın ne keyfi kalıyor, ne de iş güç yapası...
atakan geçmiş olsun en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle.
iş yoğun bu aralar deliriyorum...
biriktiriyorum
tatarbey sağolasın,
ama çok biriktirme bak patlarsın karışmam...
bu arada ateş düşürücü bantlar var, kullanan varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirmisiniz...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
016512 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
055312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6767106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0114505 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1145326 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1242321 May. 2016, 14:08
ercan43 -