Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
mp 5
bir kutu mermi
imam
delirmek üzereyim
http://home.scarlet.be/~bbonte/loosethemoose.html
odadan çıkamıyorum
anahtarı bulamadım?
ikilemde kaldığım zaman hep sağ tarafı tercih ederim sağ hayırlıdır düstüründen hareketle...
hiç yoktan iyi midir gercekten de?
hiç, yoktan iyidir? Yani hiç iyidir. O halde hiç ile yok arasında ne gibi bir fark var. Hiç yok derken. yok olan hiç midir? ama zaten hiç, bir varlık izahati midir ki hiç için yok diyelim. bana kalırsa hiç zaten yoktur. ya da tanımlanırken var ya da yok diye tasvir edilmez hiç. Nietzhce ye sormak lazım. O hiç filan diye bişeyler soyluyordu. Nihilist yani hiçciler var. Bunlar ne yapar ne yer cok merak ederim. Hiçci olunca hayatında ne gibi değişiklikler olur.
bi de napıyosun sorusuna hiiiiiç diye cevap verenler oluyor. Hiç ve hiiiiiç arasında aradaki ii ler dışında bir fark var mı? Hiçin tersi nedir. Hiçin babası belli midir? Niçin hiçin konunda için için bir düşünceye daldım.
su yasıma geldim hiçbirşey ile herşey den hangisinin ayrı yazıldıgını çözemedim. Birde ayırırken nasıl ayıracagımı nerden ayıracgaımıda bilemiyorum.
hiçbir şey mi?
hiç birşey mi?
hiç bir şey mi?
hi çbirş ey mi?
Birde ben zaten hicbir borudan ti diye bir ses cıktıgını duymadım. nasıl oluyorda yukardan aşagı 2. sorunun cevabı ti oluyor.
türkmucit yarısmasına cıkıp borudan çıkan gercek sesin ti olmadıgını ispatlicam. acaba galileo gibi mi bakarlar bana. Yoksa delilo gibi mi .
Yine de şansımı denemek istiyorum. Şansıma güvenim yok ki denemek istiyorum. Güvenim olsa denermiyim hic. O şans bir gun cıkıpta demezmi beni neden böyle küçük şeylerle deniyorsun diye. O halde neymiş denenen şans sizden değildir.Şans denenmez ya vardır ya yoktur.
selpak mendil gibi kullanıp bir tarafa atmak deyimini kim çıkarttı dersiniz.
Sadece kullanılıp atılan sey sadece kagıt mendiller değildir ki. Hadi oyle olsun diyelim tek kağıt mendil selpakmıdır. Nova da var mesela.
Çek-at makinalar var. çek at fotograf makinası alan kişilerin çok büyük bir zevk yasadgını gözlemlerim. nede olsa çektikten sonra atıcam dedigi icin genelde hor kullanıyor makinayı. Ve cektikten sonra da adam resmen makinayı atıyor. Yani filmi tab ettirmek icin getirdigi fotografcıya bunu da atabilirmisiniz diyebilri mesela. Amaa yok. İlla kendi atacak. Birde uzaktan atacak ki "at" eylemi gerceklşsin. çek-bırak oılsaydı belki ismi daha mı iyi olurdu. aşırılarda yaşamamış olurduk sanki.
zayıflama firmaları genelde "önceki hali" ve "sonraki hali" diye fotograflar yayınlıyolar.
reklamları izlerken hadi canım diyorum bu kadarda olmaz filan. inanmıyorum. Aslında niye inanmadıgımı bende bilmiyorum. Belki de gercektir diyorum. ama zayıflamaya ihtiyacım olmadıgı icin o kadar uzun uzadıya dusunmuyorum. başka kanala geciyorum.
sağ kulagım çınladıgı zaman bunu etrafımdakilerle paylaşırım. ama sol kulagım çınladığı zaman bilimsel olarak kireçlenmeden oldugunu savunur ve paylaşmaya gerek duymam.
Çınlamaya inanmıyorum ama çınlamasızda yapamıyorum gibi bişey oluyor.
Fal baktırmıyorum genelde. Onun yerine falım sakızı çiğniyorum. çaktırmadan falıma bakıyorum. Neyse halim çıksın falim. ama kafiye olmuyor. Neyse halım çıksın falım olsa daha mı iyi olur ne dersiniz?
suçluların poliş eşliginde karakola götürürken ki, muhabrilerin soruları beni dehsete düşürür.
Genelde sorular aynıdır ama serttir işte.
-yaptıgınızdan utanmadınız mı?
-pişman mısınız?
-yaşınızdan başınızdan yada en az birinden de mi utanmadınız?
Bu sorularu sormasının nedeni suçlunun eli kelepceli olmasından dolayıdır. Teke tek kaldıgında da sorar mı acaba.
Sonrada diyorlar. Muhabirimize çirkin saldırı. EE ne demişler öyle soruya böyle cevap.
teke tek dedim de aklıma geldi. aklıma geldi dedimde teke tek.
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
016512 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
055312 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6767106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0114505 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1145326 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1242321 May. 2016, 14:08
ercan43 -