Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
#alyen.' tarafından 12.02.2014 14:25:06 tarihinde düzenlendi.
hadi ben üzerime alınayım..mudanya ya gidilmediki,gelinsin..kimbilir,yakamozlara bakarken ilham perisi geliverirde,yazmayı unuttuğumuz mısralar kuş olup kanatlanır..öyle "intihal"imsi şeylerde yazılabilirdi..rokomet şimdi alıngancılık oynayacak..mudanya ya gelince konuşur-anlaşırız artık..
sigarayı bırakalı 14 gün oldu..özlüyorum o günleri..ey gidi gençlik!..
mu kardeşim benim 4.5 ay oldu sigarayı bırakalı
seni de kutlarım....
çok zor geliyo atakan hocam ya..sanki kardeşimden ayrılmış gibiyim..hayatımda koca bi boşluk,bi dinginlik..koca bi eksiklik..bak söylerken bile duygulanıyorum,ağlamaklı oluyorum..zippo çakmağımı elimden düşürmüyorum,can dostum o benim...baktığım her yerde sigara görüyorum..sanki bana inat içiyo herkes...14 günde 35 lira şekere verilirmi..verdim valla..kiloyla alıyorum artık..çeşit çeşit..en çok o yılan gibi jölemsi şeyleri seviyorum bide..ha bide polo yu çok seviyorum,delikli...geçen gece rüyamda iki metrelik sigar gördüm,korkarak uyandım..neden terkettin lan beni diyodu
Hüzün müptela eder insanı, mecnun eder, çoğu insan da ayrılmaz bu müptela olduğu şeyden, hatta hüznün kendisinden ayrılmasını dahi istemez, cayır cayır yanmak ister… Rahat rahat yaşamak varken, sorunsuz problemsiz bir yaşantıyı sürmeye çabalamak varken neden hüzün denilen sorunla uğraşasın ki insan dersin...
Ama bilirsin ki;
“Hüznü yaşayan insan, ne kadar çok hüzünlü olursa bir o kadar da aşktan tat alacaktır”
Hüzün güzeldir...
aşk dediğin zihinsel bir hastalık, rahatsızlıkta..
insana haz vermesi tuhaf..
aşktan bahseden tüm mısraların içinde bulur insan kendini,
o yüzden romantik ve aşktan bahseden notalı şiirleri dinlemek ister. aşık olmasada aşıkmış gibi hisseder yada aşık zamanının hüzünlü ve acı dolu günlerini hatırlar.
Acının haz vermesi tuhaftır tabi ki..
Açlığın haz vermeside tuhaftır.
Açlık haz verirmi demeyin.. verir..
aynı aşk gibi..
aslında haz veren bizatihi o kavramın kendisi değil, özlem duyulana ulaşıldığı andaki tatmin duygusu, vuslattır bencesi.....
aşk ile açlığı çok özdeşleştirmiş bünyemde, nikotine bağımlılığı kesmeyi denedimsede başarılı olamadım ya..
doktor kılığında birine sordum..
"zaten çok fazla önemsiyor ve bırakınca kafaya çok takıyorsan iç gitsin" dedi
Mu;
Sigarayı bırakalı tam 2 yıl oldu. Eskiden günde en az iki paket sigara içen biri olarak, aldığım en iyi kararlardan olduğunu düşünüyorum. Ramazan ayında bırakmıştım sigarayı çünkü etrafta içen çok az olduğu ya da hiç olmadığı için çok iyi bir zamanlama olduğunu düşündüm. İrademi sınadığım en iyi sınav bu oldu. İlk zamanlar hiç zorlanmadım ama inanın 6 ay sonra rüyalarımda sigara içerken görmeye başladım kendimi. Halen arasıra rüyamda sigara görürüm. Benimki neyse, 10 yıl içmeyip rüyasını görenler tanıyorum. Ama bir kere bile tekrar başlamayı düşünmedim ve günleri hiç saymadım.
Atakan ve Mu ikinizi de kutlarım, umarım kararınızdan vazgeçmezsiniz.
#t_yaman' tarafından 05.09.2008 12:56:52 tarihinde düzenlendi.
açlıkla ilgili betimlemelerinizi aşkla ilgili fikirleriniz ile ne kadar da güzelce harmanlamışsınız (harmancı ) sayın rokomet
Acılar ve çileler bir amaç uğruna çekiliyorsa dayanma duygusu yoğunlaşıyor irade kalınlaşıyor, çelikleşiyor adeta...
Açlık haz verirmi demişsin ya Şu bir ay boyunca çektiğim açlık bana haz verir mesela...İftar sofrasında ezanı beklemekten daha güzel daha yoğun bir bekleyiş varmı ve bu bekleyişin size hissettirdiklerini tarif edebilirmisiniz.
Ha bide şu var. bazıları derki zevkler ve renkler tartışılmaz der.
yok ya varmı öyle yağma.
Zevklerde tartışılır renklerde mesela sarıda bir renk kırmızıda bir renk koy ikisini yan yana al sana çok kötü bir kombinasyon gel de tartışma şimdi bu çirkin kombinasyonu...
mu ben kendime hedef koyup bıraktım sigarayı
sigara parasına dslr aldım
şimdi rakı parasına da 70-300 alayım diyorum ama kıyamıyorum tekirdağa bee...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
018412 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
061512 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6769106 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0115805 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1146926 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1244021 May. 2016, 14:08
ercan43 -