Fotoğrafçılık Forumları
Cnn Anketi
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
Ankete katılalım ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html
Yukarda vermiş oldum linke girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklıyarak üzerimize düşen görevi yapalım.
#mechul75' tarafından 03.05.2008 21:30:03 tarihinde düzenlendi.
''Bunların ifade özgürlüğünden anladıkları bu.40.000'e yakın kişi de evet demiş.Nasıl bir mantık bu,anlamak mümkün değil..''
egemen,bu kadar düşündüğüne göre sanırım hala idrak edemedin .Yukarıdaki sözlerimi senin ve ilkokul çocuklarının anlayacağı şekilde açıyorum.
Diyorum ki; İfade özgürlüğü adı altında biz müslümanları rencide ediyorlar.Hem de peygamberimizi karikatürize ederek.40.000'e yakın kişi de bu karikatürlerin yayınlanmasına evet demişya, işte ben de bu insanların mantığını sorguluyorum.Neden biz müslümanlara saygızızlık ettiklerini soruyorum.Bu nasıl insanlıktır diyorum.
Anladın mı?
egemen sen gercekmisin,
-------------------------
mgirgin burada
"Bunların ifade özgürlüğünden anladıkları bu.40.000'e yakın kişi de evet demiş.Nasıl bir mantık bu,anlamak mümkün değil..
demiş.yani peygamber karikaturleri yayınlansın dıyen 40000 kişi var bu nasıl bir mantıktır demiş..yani evet diyenlere kızmıs...
ama sen okadar okudugunu anlama ozurlusunki bunu provokasyon sanıyorsun..
sen karıkaturler yayınlansınmı istiyorsun bumu demek istedigin??????oyleyse bilelim..
---------------------------------
okadar kor okadar buluttan nem kapar olmussunki,adam senın dedigini dese fikrini degiştireceksin..
yazık ya, vallahi yazık...
#gaijin' tarafından 04.05.2008 02:28:39 tarihinde düzenlendi.
vermesine hayır verdimde bu şerefsizlerin oyunlarına kendimizi alet ediyoruz ona kızıyorum yapacak bir şey yok birde Türkiye'de yayın yapan şerefli bir CNN var değil mi?
CNN DE TAM türk kuruluşumu onuda bilmiyorum ...
oda ayrı bi terbiyesizlik linkteki adrese bakın acıklama yapmasa arkadaş nereye tıklayacagımızı bilmiyoruz...
Ne kadar aciz kalınmış ....
Yazık...
#eskidost03' tarafından 04.05.2008 02:20:14 tarihinde düzenlendi.
bizimde serefli cnnimiz,
kahraman coca colamıs
asil nikeımız
vs
vs
vs
vs
miz var..
tek eksigimiz kendi yaptıgımız ve dunyaya sattıgımız birşey.. turk lokumu dısında..oda madonnanın sarkısına soz olmus,dunya ayagını denk alsın...
---------------------------------------------------------------------
işin kotusu bu adamlara laf anlatamamak,adamlar isayı oyle karıkaturıze ediyorki,muslumanların kendi deger yargıları olabilecegi dusuncesini şaşkınlıkla karsılıyorlar..
bayraga saygı falan diyip kıclarına don diye giyen adamlardan bahsediyoruz nede olsa.
Gelde anlat ...
yanlış anlamam konuya oalan hassasiyetimdendir m.girgin - gaijin,özür diliyorum
girgin kardeşim senin ilkokul çocuklarının anlıyacağı bir dille ifade etmene rağmen emin ol ki onlar onuda anlıyamazlar.
Bahsettiğin ifade özgürlüğü onlar için %99un inancına karşılık %1in inancını ifade edebilmesidir.
Herkes inancını dilediği gibi yaşamalı ama inancını yaşarken bir diğer insanın inancına ve manevi değerlerine saygı duymayı bilmeli bilmiyorsa öğrenmeli
Gelelim egemen sana bu topiğin amacı CNN in düzenlediği ankete gerekli tepkiyi göstererek insanların inançları ve manevi değerlerinin suistimal edilemiyceğini hatırlatmaya çalışmaktır. Sende maksadını aşma!..
eskidost saat 01:38'de son durumu
Evet 5% 39765
Hayır 95% 819417
şeklinde vermişti. Ben de oy kullandım ama hayır diyen hala 819417 kişi. Az önce Internet bağlantımı kesip tekrar oy kullandım fakat sayı değişmedi. Acaba müslüman ülkelere ait IP adreslerini engelliyorlar mı nedir ?
syn mechul75 ben m.girgin arkadaşı konuya muhalif zennedip yanlış anladım zaten özürde diledim ama olay nedense muhalif benmişim gibi tersine döndü
sagaolsun konuyla ilgilenen bağzı arkadaşlar farklı topiklerde ahkam kesmeye başladılar bile
hoş benim yanlış anlaşılmama zaten sizin hoşunuza gidiyor
#egemen-' tarafından 04.05.2008 12:47:37 tarihinde düzenlendi.
#egemen-' tarafından 04.05.2008 22:00:13 tarihinde düzenlendi.