Fotoğrafçılık Forumları
Cnn Anketi
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
Ankete katılalım ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html
Yukarda vermiş oldum linke girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklıyarak üzerimize düşen görevi yapalım.
#mechul75' tarafından 03.05.2008 21:30:03 tarihinde düzenlendi.
egemen,
Ne alaka şimdi bu suçlama? Kişisel bir problemin varsa eğer benimle, özelden görüşelim.
Özleden ama saygı çerçevesinde..
#egemen-' tarafından 04.05.2008 02:36:15 tarihinde düzenlendi.
Ne demeye çalışıyorsun? Burada konuş o zaman..
egemenin hz. muhammed fotograflarının yayınlanması gerektigini dusundugu yada okudugunu anlayamadıgı gibi iki sonuc cıkıyor ikisinden birisi ama hangisi?
850000 klişi cevaplamıs 810000 kişi hayır 40000 kişi evet demiş.
#egemen-' tarafından 04.05.2008 02:37:01 tarihinde düzenlendi.
Yes 5% 39765
No 95% 819417
son durum....
adamın foruma yazış amacı,birilerinin ossurugundan nem kapayım da laf söyleyeyim mantıgı,ver kendi kendine gazı bi peygamberimiz kalmıştı abuk subuk tartışma konusu yaratıp kendini bir şey sandıracak. yazık sana.
#bisquit' tarafından 04.05.2008 02:13:44 tarihinde düzenlendi.
OHOO BU egemen kim sevdim ben bu arkadaşıı hareketli bi arkadaş nerelisin senn
ben geçen birine (ajdar) demiştim bumu acaba...
şşştttt
Egemen uz........A