Fotoğrafçılık Forumları
Buzdolabı Alım Sorunsalı
Dün ikindi vakitlerinde bizim evdeki buzdolabı rahmetli olmuş. Hık mık etmiş gitmiş.
Şimdi yeni bir buzdolabı almak icap ediyor.
En az sorunsal çıkaracak en dayanıklı buzdolabı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Pazarbey bir daha görüşmeyelim. Seninle görüştüğümden beri bütüm işlerim ters gidiyor. Sorunsal üstüne sorunsal çıkıyor.
O daşlarda gitti tamda senin orayı buldu orada çıktı ya yeryüzüne, bahtına bak beyav.. Ganderli manserli..
Ne oldu ufak oğlan, kalktı mı ayağa..
buzdolabında dünyanın en büyüğü ama Türkiye de tanınmayan Amana şiddetle tavsiye edilir. Babaannem gelin iken alınmış hala çalışır tık ettiğini duymadım.
Bu buzdolabı ilk buzdolabı üreten firma sanırım. ilk nofrostu bulan firma ilk mavi ışık teknolojisi vs...
buda adresi
http://www.amana.com/
Not: American malı
babamgilinde ambrası var. yan sanayisimi acep. oda tık demedi.
yok valla pazaremmi adamlar sağlam buzdolabı yapıyolar. bi kere alıyon seni mezara gömüyo
kesinlikle öyle olmakta. amirekan malları öyle. hep. mielede öyledir keza.
Yav millet eskiden feturasız permili dolap filan alırdı,hamala taşıttıraraktan..Ne günlerdi beyav ..
hamallarda biraz mafyamsı idi emmi.
bir keresinde adam aldığı malı kendi taşıyacak idi.
sırtı semerli hamallar adamla tartışmakta idiler kendin taşıyamazsın hemşerim biz taşıyacağız diye sert çıkışarak.
keza duvar dibine çömüp sigara içerler boş vakitlerinde.
Varlar ama hâla taktakalede, okyanus ,, ungapanında arka beri tenha yerleşkelerde havasız yerlerde yatmaktadırlar .. Şinden gelen malları taşımakla meşguller,başlarında bir adam oluyor, onları hızaya dizip, onları yönlendiriyor koli taşıttırırkene, izle bak sende..
emmi lakin ev taşıyan hamallara şaşmaktayım keza.
buzdolabının yarısı büyüklüğündeki emmi buzdolabını tek başına sırtlapı çıkartmakta onca merdiveni.
lakin ev taşıtır iken abi acıktık demişler idi.
adam başı bir bütün ekmek arası kaşar salam yimişler emmi bakkaldan benim hesaba yazdıraraktan.
6 kişi 47 tl lik ekmek arası kaşar salam yimişler emmi. belki de adam başı ikişer ekmek arası yidiler.
lakin helal olsun yine de emmilere çok ter dökmüşler idiler.
1.Gün: Bizim marangoz gelmedi...
İlgili olabilecek konular
-
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:36 prodersler
056320 Şub. 2023, 23:36
prodersler -
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
051520 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak